Hertha MC1 versus Buitenboys MC2


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Op zaterdag 29 oktober 2011 om 10.00 uur werden we verwacht in Almere, om daar tegen één van de damesteams van Buitenboys te voetballen voor de competitie.

De Hertha MC1 meisjes stonden na 5 wedstrijden op plaats 5 en bij winst en een goed doelsaldo kon men de top 3 naderen. Voor deze plek lag het er natuurlijk ook aan hoe de andere teams het in de top doen. Het was om 08.45 uur verzamelen bij Hertha en dat vonden sommige meiden al "kindermishandeling" Op je vrije zaterdag zo vroeg je bed al uit! Ja sporten, dat vraagt inzet. Met het complete team, 13 herthanen, afgereisd naar Almere. Het was perfect weer om een mooie wedstrijd te spelen. Vanaf de aftrap werd druk naar voren uitgeoefend. We hadden gekozen voor een 3 4 3 opstelling, dit is een andere opstelling als gewoonlijk, maar het pakte goed uit. In de eerste helft stond Hertha al met drie doelpunten voor. De tweede helft zakte de ploeg wat in, er werd minder scherp gevoetbald. Dit resulteerde in veelvuldig balverlies en af en toe moest keeper Quinty in actie komen. Buitenboys ging op de counter spelen en dat resulteerde er in dat, door een uitblinker van hun team, het 1 - 3 werd. Hierna herstelde Hertha zich en schoot Isabelle de 4e goal achter de doelvrouw van Buitenboys. Dit goal werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Gelukkig kon toch een eindstand van 1 - 4 worden genoteerd, door een prachtige opzet over rechts kon Nikita de bal in het net schieten. Aan de rechterkant staan Rowan en Nancy. Rowan kan met prachtige passeerbewegingen de bal bij één van de spitsen krijgen, die het dan kan afmaken. Vandaag heeft Rowan zelf een doelpunt gemaakt. Nancy is één van de stabiele factoren van het team, Nancy kan ongelofelijk veel meters maken met de bal aan de voet. Ik zeer sterk in verdedigen maar kan ook prima een opzet maken om de bal in de 16 van de tegenstander te krijgen. Ze staat dus vaak aan de basis van een doelpunt van de Herthanen.

Vandaag is dan ook Nancy onze Girl of the Match. De eindstand bepaalde vandaag dat Hertha MC1 opgeklommen is naar de 3e plaats van de ranglijst. Goed gedaan meiden, ga zo door. Als je zin hebt om bij de meiden van Hertha te voetballen, ga dan naar onze internetsite. De foto is van Nancy

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha MC1 versus Buitenboys MC2

Op zaterdag 29 oktober 2011 om 10.00 uur werden we verwacht in Almere, om daar tegen één van de damesteams van Buitenboys te voetballen voor de competitie. De Hertha MC1 meisjes stonden na 5 wedstrijden op plaats 5 en bij winst en een goed doelsaldo kon men de top 3 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: