VLC
Zondag 17 februari PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen

Zondag 17 februari PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen


Geplaatst op: 11 februari 2019

Jij doet toch ook mee? Toer Trimclub De Merel organiseert a.s. zondag de eenenveertigste PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot op de Roerdompstraat.

Afstanden

Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon, het hoofdnummer van de Bosdijkloop (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door het buitengebied van Vinkeveen, en een 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen (routekaarten op www.ttcdemerel.nl). Zowel wedstrijdlopers als recreanten zijn van harte welkom. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een jeugdloop van 1 kilometer. De start en finish zijn beide op de brug voor sporthal De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, foyer met horecafaciliteiten, tasseninname en EHBO aanwezig.

Verkeersplan en parkeren

Het doorgaande verkeer zal op zondag 17 februari verkeershinder kunnen ondervinden tussen 10:00 en 14:30 uur op de Kerklaan-Roerdompstraat-Plevierenlaan en tussen 12:00 en 14:00 uur op de Demmerik. De Roerdompstraat (start- en finishlocatie) is vanaf 10:00 tot 14:30 uur voor alle verkeer afgesloten. De buslijnen 126 en 130 zullen tot 14:30 uur rijden via de N212, de N201, afrit Vinkeveen nemen en dan via de bushalte bij het viaduct de route verder vervolgen. Parkeermogelijkheden zijn er vanaf de N201 op het Kloosterplein (Herenweg) en achter sporthal De Boei (Tuinderslaantje) en vanaf de N212 bij het winkelcentrum Zuiderwaard (Plevierenlaan).

Inschrijven en starttijden

Inschrijven kan in sporthal De Boei vanaf 10:00 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 kilometer 6 euro en voor de 10 kilometer en de halve marathon 8 euro. Er kan alleen contant worden betaald, pinnen is niet mogelijk. Deelname aan de jeugdloop is GRATIS! De start van de 1 kilometer jeugdloop is om 11:30 uur, de halve marathon om 12.00 uur, de 10 kilometer om 12.10 uur en de 5 kilometer om 12.20 uur op de brug voor De Boei. De kilometerpunten bij alle afstanden worden met grote km-borden aangegeven, per afstand een andere kleur. Elke deelnemer ontvangt een tijdregistratiechip, welke na de finish door vrijwilligers wordt ingenomen.

Prijsuitreiking en uitslagen

De prijsuitreiking van de 1 kilometer jeugdloop is om 11:50 uur op de brug voor sporthal De Boei. De overige prijsuitreikingen vinden plaats in De Boei, volgens het schema: 5 kilometer om 13:00 uur, 10 kilometer om 13:30 uur en de halve marathon om 14:00 uur. Op de 10 kilometer en halve marathon zijn er geldprijzen, welke alleen bij de huldiging op de dag van de loop worden uitgereikt.

De uitslagen staan vanaf 17:00 uur op www.uitslagen.nl. En vervolgens ook op www.ttcdemerel.nl. Hier vindt je ook nadere informatie over de PK Sport Bosdijkloop.

Laatst bewerkt op: 11 februari 2019 15:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 17 februari PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen

Jij doet toch ook mee? Toer Trimclub De Merel organiseert a.s. zondag de eenenveertigste PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot op de Roerdompstraat. Afstanden Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon, het hoofdnummer van de Bosdijkloop (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: