VLC
Politie vindt 5000 XTC pillen in auto Vinkeveen

Politie vindt 5000 XTC pillen in auto Vinkeveen


Geplaatst op: 11 februari 2019

De politie heeft vrijdag 8 februari een man uit Weert aangehouden omdat hij ruim 5000 XTC pillen vervoerde over de A2 bij Vinkeveen.

De politie zetten een zwarte Volkswagen Polo aan de kant op de carpoolplaats bij Vinkeveen. De 25-jarige bestuurder uit Weert werd er zenuwachtig waarna agenten zijn voertuig controleerden.

Tijdens de visuele controle van de Volkswagen zagen agenten in de kofferbak een doosje liggen met daarin een sealbag pillen. Agenten vermoeden dat het om XTC pillen ging en hielden de man aan op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Later in het weekend kwam de bevestiging dat het ruim 5000 XTC pillen waren. De verdachte bleef het weekend vastzitten en de politie doet verder onderzoek.

Laatst bewerkt op: 11 februari 2019 17:48

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie vindt 5000 XTC pillen in auto Vinkeveen

De politie heeft vrijdag 8 februari een man uit Weert aangehouden omdat hij ruim 5000 XTC pillen vervoerde over de A2 bij Vinkeveen. De politie zetten een zwarte Volkswagen Polo aan de kant op de carpoolplaats bij Vinkeveen. De 25-jarige bestuurder uit Weert werd er zenuwachtig waarna agenten zijn voertuig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: