Expositie Papier Textiel 4 in Uithoorn


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Nog tot en met 13 november kunt u bij galerie Fort aan de Drecht de expositie Papier en Textiel komen bekijken. Ook in deze 4e editie is het weer wonderlijk om te zien wat voor prachtige kunstwerken met papier en textiel gemaakt kunnen worden.
Er is werk te zien van Jan Jr. Schoonhoven, Boukje Voet, Miriam Londoño, Riny Smits en Marijke Hillebrand.

Van Jan Jr. Schoonhoven zijn kleurrijke werken te zien die gemaakt zijn van papier maché op canvas. Het papier maché wordt handmatig en met paletmessen bewerkt waardoor een ragfijn lijnenspel ontstaat. Boukje Voet gebruikt het boek als een voorwerp waar ze de functie van weg heeft genomen en de esthetiek de overhand neemt.
Miriam Londoño gebruikt het papier als basis om ontwerpen en tekeningen te maken die bestaan uit lijnen zwevend in de ruimte. Riny Smits gebruikt flexibele materialen om haar ideeën vorm te geven. Aan de mogelijkheden van het werken met papier en textiel lijken geen grenzen te zijn. Marijke Hillebrand haar ontwerpen lopen uiteen van modern, strak en eenvoudig, van verfijnd en ingetogen tot speels en uitbundig. Het zilver en goud wordt met materialen zoals edelstenen, glas, hout, bot, leder en textiel verwerkt. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur.

De expositie is te zien op donderdag en vrijdag 14.00-16.00 uur en in het weekend van 12.00-17.00 uur.

Het adres: Grevelingen 50 in Uithoorn
Meer informatie en een video-impressie kunt vinden op: www.galeriefortaandrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Papier Textiel 4 in Uithoorn

Nog tot en met 13 november kunt u bij galerie Fort aan de Drecht de expositie Papier en Textiel komen bekijken. Ook in deze 4e editie is het weer wonderlijk om te zien wat voor prachtige kunstwerken met papier en textiel gemaakt kunnen worden.Er is werk te zien van Jan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: