VLC
Verkeerslichten standaard op rood in Abcoude

Verkeerslichten standaard op rood in Abcoude


Geplaatst op: 12 februari 2019

De gemeente heeft de verkeerssituatie aan de Burgemeester des Tombeweg in Abcoude aangepast. De verkeerslichten staan nu standaard op rood voor motorvoertuigen.

Omwonenden klaagden al langere tijd dat er hard gereden werd en dat veroorzaakte onveilige situaties. De gemeente heeft daarom de verkeerslichten aangepast waardoor deze standaard op rood staat voor motorvoertuigen. Wanneer er een voertuig gedetecteerd wordt springt deze op groen.

Op Twitter werd direct gereageerd door omwonenden: ,,Leuk idee... maar wordt er ook gehandhaafd? Vanavond al 13 auto's door rood zien rijden binnen een paar minuten.´´. De gemeente laat weten dat het bij de wijkagenten bekend is. Wanneer zij een overtreding constateren wordt er direct beboet.

 

Laatst bewerkt op: 12 februari 2019 10:04

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeerslichten standaard op rood in Abcoude

De gemeente heeft de verkeerssituatie aan de Burgemeester des Tombeweg in Abcoude aangepast. De verkeerslichten staan nu standaard op rood voor motorvoertuigen. Omwonenden klaagden al langere tijd dat er hard gereden werd en dat veroorzaakte onveilige situaties. De gemeente heeft daarom de verkeerslichten aangepast waardoor deze standaard op rood staat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: