001 -Brouwer Transport
Snelheidscontrole op Hoofdweg Mijdrecht

Snelheidscontrole op Hoofdweg Mijdrecht


Geplaatst op: 12 februari 2019

Agenten hebben dinsdagochtend een snelheidscontrole gehouden op de Hoofdweg in Mijdrecht. Dit naar aanleiding van meerdere klachten van omwonenden.

De politie stond met een lasergun alle voorbijrazende automobilisten te controleren. Van sommige automobilisten lag de snelheid ver boven het maximum van 30 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 60 kilomter per uur. Agenten hebben een stevig gesprek met deze bestuurders gevoerd. Of zij ook beboet zijn is niet bekend.

De politie laat weten vaker op- en onopvallend te controleren op de Hoofdweg. Het is een drukke doorgaande weg en er zijn veel kinderen aanwezig die van en naar school gaan.


Laatst bewerkt op: 13 februari 2019 10:04

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snelheidscontrole op Hoofdweg Mijdrecht

Agenten hebben dinsdagochtend een snelheidscontrole gehouden op de Hoofdweg in Mijdrecht. Dit naar aanleiding van meerdere klachten van omwonenden. De politie stond met een lasergun alle voorbijrazende automobilisten te controleren. Van sommige automobilisten lag de snelheid ver boven het maximum van 30 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: