De Baat (2e)

Dansen voor Pink Ribbon bij Dansschool Nicole groot succes!


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Afgelopen zondag stond bij Dansschool Nicole alles in het teken van Pink Ribbon. De hele dag konden er dansworkshops gevolgd worden bij de meiden van Showballet Nicole.

De dag begon met een K3 workshop voor de peuters. En ook Hiphop, Tropical, Zumba en een Glitter & Glamour workshop kwamen voorbij. De workshops waren een groot succes en meer dan 200 deelnemers hebben meegedanst. Daarnaast was er nog meer georganiseerd in de dansschool. Zo was er een beautysalon waar opgemaakt, nagels gelakt en haren gevlochten konden worden. Ook was er een fotohoek ingericht waar iedereen in z'n roze dansoutfit op de foto kon. En tot slot werden er handgemaakte armbandjes en sleutelhangers met een ‘pink-touch' verkocht en overheerlijke cupcakes en roze koeken!
Met deze Dansen voor Pink Ribbon dag is door de meiden van het showballet maarliefst €1350,- opgehaald voor Pink Ribbon. Pink Ribbon is een goed doel dat onderzoek naar borstkanker steunt. Hoe meer onderzoek er gedaan wordt, hoe rooskleuriger de toekomst er voor borstkanker patiënten uit gaat zien. Met het bedrag dat opgehaald is op deze dag kan het onderzoek naar borstkanker weer een klein stapje verder komen.

Een aantal bedrijven uit de regio hebben ons financieel of met goederen gesteund. Deze dag is daarom mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn de Passage, Mondria, Hema, Health Care, Hobby Dee, Backstage Hairfashion, Van Walraven en Beuving Sport.

Daarnaast willen we natuurlijk ook alle deelnemers bedanken voor zijn of haar bijdrage aan deze fantastische dag. Mede dankzij jullie is deze dag zo succesvol geworden!


Klik hier voor meer foto's

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansen voor Pink Ribbon bij Dansschool Nicole groot succes!

Afgelopen zondag stond bij Dansschool Nicole alles in het teken van Pink Ribbon. De hele dag konden er dansworkshops gevolgd worden bij de meiden van Showballet Nicole. De dag begon met een K3 workshop voor de peuters. En ook Hiphop, Tropical, Zumba en een Glitter & Glamour workshop kwamen voorbij. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: