001 -Brouwer Transport
Tips en inspiratie voor een goedkope keuken

Tips en inspiratie voor een goedkope keuken


Geplaatst op: 15 april 2019

8 tips en inspiratie voor de aanschaf van een ‘goedkope’ keuken
 
Een goedkope keuken kopen, hoeft geen eenvoudige keuken te zijn. Wie de juiste materialen kiest en weet welke apparatuur hij in zijn keuken wenst, kan zonder al te hoge kosten een prachtige keuken samenstellen. Vraag daar wel de hulp van een expert bij. Er is keuze genoeg. Het gaat erom dat je de juiste keuze maakt, zodat het niet onnodig in de papieren loopt. Een aantal tips.
 
1. Overweeg goed wat je in je keuken wenst. Een peperduur koffiezetapparaat in laten bouwen, terwijl je nauwelijks koffie drinkt is weggegooid geld. Laat dat aan de koffie-addicts over.
 
2. Laat je goed informeren over de keuze in materialen. Een houten werkblad is bijvoorbeeld stukken goedkoper dan een natuurstenen blad. Maar heeft ook weer andere eigenschappen.
 
3. Soms zie je door de bomen het bos niet meer als je met mensen praat over een nieuwe keuken. Iedereen heeft er wel iets over te zeggen. Het gaat natuurlijk om wat jij wilt! Keukeninspiratie tref je niet alleen online (Pinterest), maar ook bij een expert. Het is net als met een architect, waarvan je eerst denkt dat deze duur is, maar uiteindelijk kan het je veel geld besparen. Je krijgt immers de juiste en realistische informatie en daar kun je goed je keuzes op baseren.
 
4. Als je een niet al te grote ruimte tot je beschikking hebt om een keuken in te plaatsen, zou je best eens voor kwaliteitsproducten kunnen kiezen omdat het formaat en aan het aantal kastjes de prijs helemaal niet zo hoog maken. Bespaar dan niet op het materiaal, want je kunt er jaren plezier van hebben. Dat is een goede investering.
 
5. Bespreek met een expert wat je budget is. Hij of zij kan jou vervolgens gericht advies geven om tot een goede keukenopstelling te komen met de juiste (inbouw)apparatuur.
 
6. Laat je niet verleiden tot apparatuur waar je geen gebruik van maakt. We noemden eerder al het koffieapparaat, maar een grote dubbeldeurskoelkast is prachtig voor een gezin, maar als je alleen kun je toe met een kleiner en zuiniger formaat.
 
7. Overweeg duurzame materialen om je keuken mee op te bouwen. Een keukenspecialist kan je daar over informeren. Dat gaat lang mee, is onderhoudsvriendelijk en je doet het milieu geen schade aan. Daarmee is jouw keuken een prachtige investering. De kosten spreid je immers over jaren.
 
8. Showmodel kopen? Dat kan flink veel geld schelen. Bespreek dit met een keukenexpert. Zij veranderen regelmatig hun showroom en de keuken die moet wijken voor de nieuwste, wordt vaak tegen een veel lagere prijs aangeboden. Dat biedt vaak mogelijkheden, ook omdat bij een goede keukenzaakde keuken mogelijk precies voor jou op maat kan worden aangepast.  


Laatst bewerkt op: 15 april 2019 12:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tips en inspiratie voor een goedkope keuken

8 tips en inspiratie voor de aanschaf van een ‘goedkope’ keuken Een goedkope keuken kopen, hoeft geen eenvoudige keuken te zijn. Wie de juiste materialen kiest en weet welke apparatuur hij in zijn keuken wenst, kan zonder al te hoge kosten een prachtige keuken samenstellen. Vraag daar wel de hulp … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: