De Baat (2e)

Inloopavond over werkzaamheden Bozenhoven in Mijdrecht


Geplaatst op: 27 oktober 2011

In februari of maart 2012 begint de gemeente met onderhoud aan het riool en noodzakelijke onderhoud van Bozenhoven tussen de Rabobank en de Padmosweg in Mijdrecht. De riolering aan de oneven zijde is op veel plaatsen verzakt en zijn regelmatig storingen en verstoppingen.

Het asfalt van Bozenhoven is aan het eind van zijn levensduur en is aan vervanging toe. De gehele weg inclusief parkeervakken en voetpaden wordt verwijderd en opnieuw aangebracht. De weg wordt zes meter breed met rode fietsstroken. Naar verwachting nemen de werkzaamheden in totaal vijf à zes maanden in beslag. Het werk wordt in fasen uitgevoerd.

Op woensdag16 november/donderdag 17 november van 19.30 tot 21.00 uur is er een inloopavond in de hal van het gemeentehuis in Mijdrecht. Daar kunt u de tekeningen van het ontwerp bekijken, een toelichting krijgen op de werkzaamheden en uw vragen stellen over de plannen.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen en hebt u wel vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met Jan van Schellen, telefoon 0297 29 18 29.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopavond over werkzaamheden Bozenhoven in Mijdrecht

In februari of maart 2012 begint de gemeente met onderhoud aan het riool en noodzakelijke onderhoud van Bozenhoven tussen de Rabobank en de Padmosweg in Mijdrecht. De riolering aan de oneven zijde is op veel plaatsen verzakt en zijn regelmatig storingen en verstoppingen.Het asfalt van Bozenhoven is aan het eind … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: