001 -Brouwer Transport
De Lichtjesloop was weer prachtig

De Lichtjesloop was weer prachtig


Geplaatst op: 18 februari 2019

Afgelopen vrijdag verzamelde zich een fraai verlicht gezelschap bij het gemeentehuis om mee te doen aan de tweede Lichtjesloop van Uithoorn voor Elkaar. Wandelaars met lantaarns in hun hand, kinderen met lichtjes in hun haar, honden met lichtjes, dames met verlichte brillen en knipperende handschoenen en moeders met een verlichte kinderwagen. De bijna 300 deelnemers hadden enorm hun best gedaan om op een originele manier verlicht mee te lopen.

Voor vertrek hield wethouder Ria Zijlstra een korte toespraak waarin ze de wens uitte om van de Lichtjesloop een traditie te maken. Daarna vertrok de bonte stoet in het donker achter een bakfiets aan voor een rondje om het Zijdelmeer. De route was door de bewoners weer prachtig verlicht. Na de wandeling wachtte koek en zopie en was de prijsuitreiking voor de meest originele outfit.

De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement. Het thema van de Lichtjesloop was Groet & Ontmoet en daar was het een prima gelegenheid voor. De sfeer zat er goed in. Bedankt deelnemers, vrijwilligers en sponsoren en op naar een derde Lichtjesloop!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Lichtjesloop was weer prachtig

Afgelopen vrijdag verzamelde zich een fraai verlicht gezelschap bij het gemeentehuis om mee te doen aan de tweede Lichtjesloop van Uithoorn voor Elkaar. Wandelaars met lantaarns in hun hand, kinderen met lichtjes in hun haar, honden met lichtjes, dames met verlichte brillen en knipperende handschoenen en moeders met een verlichte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: