Familie A2-slachtoffer boos op politie


Geplaatst op: 27 oktober 2011

Maastricht/Vinkeveen - Verslagenheid in Maastricht om de dood van de 35-jarige Amir Akchimasjediy. De Iraniër kwam zaterdag om het leven nadat een benzinedief op zijn auto botste op de A2 bij Vinkenveen. Zijn familie vindt dat de politie verantwoordelijk is voor zijn dood.

Voor het internetcafé van de man in Maastricht zijn nu bloemen en kaarsen neergelegd. De broers van het slachtoffer willen niet voor de camera reageren maar hebben wel een advocaat in de hand genomen. Die wijst de beschuldigende vinger onder meer naar de politie.

Volgens de Amersfoortse letselschadeadvocaat De Witte maakt de familie een goede kans de schade te verhalen, omdat de auto met valse kentekenplaten reed. Ook hij denkt dat de politie tenminste deels schuldig is aan het fatale ongeval.

Reportage RTV Utrecht

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Familie A2-slachtoffer boos op politie

Maastricht/Vinkeveen - Verslagenheid in Maastricht om de dood van de 35-jarige Amir Akchimasjediy. De Iraniër kwam zaterdag om het leven nadat een benzinedief op zijn auto botste op de A2 bij Vinkenveen. Zijn familie vindt dat de politie verantwoordelijk is voor zijn dood. Voor het internetcafé van de man in Maastricht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: