001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer bespreekt verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

Radio Aalsmeer bespreekt verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen


Geplaatst op: 19 februari 2019

Komende week duikt Radio Aalsmeer weer in de samenleving. Zo staat ‘Radio Aalsmeer Politiek’ op dinsdag in het teken van de aanstaande verkiezingen. Esther Sparnaaij ontvangt Marc Min om te praten over zijn eigen aanpak van drugsverslavingen bij jongeren en broer en zus Huyts staan aan de vooravond van de 244’e gast voor ‘Door de Mangel’. Daarnaast vindt op 26 maart de tweede editie plaats van de actiedag ‘Let’s Make Memories’ waar Radio Aalsmeer weer haar medewerking aan verleent.

‘Radio Aalsmeer Politiek’

Dinsdag 26 februari ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest leden van de

huidige Provinciale Staten. Zowel als gast in de studio als via telefoon. Zij zijn tevens kandidaten voor de verkiezingen van 20 maart a.s.. Er is aandacht voor het belang van de provincie en daarnaast ook aandacht voor de Waterschappen, waar eveneens op gestemd kan worden op 20 maart. Hiervoor aanwezig Jop Kluis, kandidaat voor een van de waterschappen.

Jeugdwelzijnswerker Marc Min bij ‘Echt Esther’

Tussen zijn 15e en 25e was Marc Min verslaafd aan drugs. Het lukte hem om die tijd achter zich te laten en twintig jaar geleden startte hij, zonder enige opleiding in dit vakgebied, als jeugdwelzijnswerker in de gemeente Laarbeek. Sindsdien heeft hij met zijn aanpak al veel jongeren van verslavingen afgeholpen. Gaby Rasters ontmoette Marc via haar werk als Programmamanager Jeugdcriminaliteit. Zij werkt nu aan zijn biografie omdat zij van hem onder de indruk raakte. Donderdag schuiven Marc en Gaby aan bij Echt Esther, samen met Olivier (17). Hij is recen dankzij Marc afgekickt. Heb je een vraag? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

'Door de Mangel' ontvangt paardencoach Elly Groeneveld

Dierentolk Tamara Groeneveld was afgelopen maandag de 243e gast in ‘Door de Mangel’. De in Aalsmeer geboren en getogen blondine is magnetiseur, dierentolk en nanny bij een Bloemendaals gezin. Tevens bezit zij het zgn. zesde zintuig. Ze geeft healing behandelingen voor mens en dier. Zij omschreef zichtzelf als gedreven, empathisch en positief. “Je bent de regisseur van je eigen gedachten”, aldus de 24-jarige ex-grondstewardess die de balans in haar leven weet te vinden door meditatie. Naast al deze bezigheden is Groeneveld ook een fervent paardenliefhebster.

Ook Tamara een nieuwe gast gevonden en voor komende maandag 25 februari haar moeder gevraagd plaats te nemen achter de microfoon. Vanaf 19.00 uur zal Elly Groeneveld haar verhaal komen vertellen. Elly coacht m.b.v. paarden. De coaching is bedoeld voor iedereen die een persoonlijke ontwikkeling wil ondergaan op het gebied van werk, partnerrelatie en persoonlijke ontwikkeling. Tamara wil van haar moeder weten of zij ook was gaan coachen als zij geen paarden zou hebben. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 244e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.

Actiedag ‘Let’s Make Memories’ keert terug

Op zaterdag 23 maart slaan voor de tweede keer vijf lokale omroepen en stichting Living Memories de handen ineen om geld in te zamelen. Deze stichting biedt gezinnen waarvan een van de kinderen ernstig ziek is de mogelijkheid om een videoportret te maken wat een blijvende en tastbare herinnering voor in de toekomst zal vormen. In De Waterlelie is een spinningmarathon en in Studio’s Aalsmeer wordt 10 uur lang radio gemaakt door RTV Amstelveen, RickFM (Uithoorn), Meerradio (Haarlemmermeer), JammFM (Ouder-Amstel) en Radio Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 19 februari 2019 09:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer bespreekt verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

Komende week duikt Radio Aalsmeer weer in de samenleving. Zo staat ‘Radio Aalsmeer Politiek’ op dinsdag in het teken van de aanstaande verkiezingen. Esther Sparnaaij ontvangt Marc Min om te praten over zijn eigen aanpak van drugsverslavingen bij jongeren en broer en zus Huyts staan aan de vooravond van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: