001 -Brouwer Transport
Oppepper4all bestaat 12,5 jaar en viert dit met de Rabobank

Oppepper4all bestaat 12,5 jaar en viert dit met de Rabobank


Geplaatst op: 19 februari 2019

In 2006 werd deze Welzijnsorganisatie met enkele enthousiastelingen in de garage van het echtpaar Berentsen-Steenhuis uit Abcoude opgericht met als doel chronisch zieke mensen belangeloos hun ultieme en allerliefste wens te realiseren. In de hoop hen kracht te kunnen geven voor een niet altijd makkelijke toekomst. De organisatie groeide hard en in 2011 werd besloten een ruimte bij vrienden te huren om zo nog beter gehoor te kunnen geven aan de vele wensaanvragen die binnen stroomden. De wensen namen toe en gemiddeld werden er zo'n zestig wensen per jaar voor hele gezinnen vervuld. Wensen zoals racen in een Ferrari voor de 13-jarige Bram op het circuit van Zandvoort; het ja-woord geven in een luchtballon door de terminaal zieke Astrid van 40 jaar of mevrouw Elly van 85 jaar die nog eens in een limousine naar het Concertgebouw mocht en van Jaap van Zweden een bos bloemen ontving.

Trots zijn de oprichters en de vrijwilligers met het behalen van hun 12,5-jarig jubileum dat deze maand samen met de Rabobank gevierd werd. Daarbij nam de Stichting een mooie cheque in ontvangst waar weer vele wensen van kunnen worden vervuld.

Mooi om vanuit het Rabo Coöperatief Fonds dit enorm goede doel dit keer een financieel steuntje in de rug te kunnen geven en aan het in 2012 door ons gegeven meubilair hierover te praten. Stichting Oppepper 4All doet prachtig werk met vele handen en steun om mensen die ernstig ziek zijn een memorabel moment te geven. Chapeau voor de vrijwilligers die dit mogelijk maken en veel succes namens Anke Bollen, ledenraadslid en David Zuilhof, financieel adviseur Rabobank Amstel en Vecht.

Het wensteam bedankt alle vrienden van Oppepper4all voor hun giften, steun en bijdragen en hoopt dit mooie werk nog lang te mogen voortzetten! Wilt u ook de Stichting steunen, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Wensstichting Oppepper4all en op de website www.oppepper4all.nl


Laatst bewerkt op: 19 februari 2019 10:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oppepper4all bestaat 12,5 jaar en viert dit met de Rabobank

In 2006 werd deze Welzijnsorganisatie met enkele enthousiastelingen in de garage van het echtpaar Berentsen-Steenhuis uit Abcoude opgericht met als doel chronisch zieke mensen belangeloos hun ultieme en allerliefste wens te realiseren. In de hoop hen kracht te kunnen geven voor een niet altijd makkelijke toekomst. De organisatie groeide hard … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: