001 - Homan Zonnepanelen

Leren computeren in de Bibliotheek


Geplaatst op: 18 februari 2019

De OBV Abcoude-Baambrugge organiseert in maart en april samen met SeniorWeb De Ronde Venen en de Bibliotheek,  computerhulp voor senioren.

Heeft u helemaal geen ervaring met de computer en wilt u dit wel leren ? Doe dan mee  met de cursus “Klik&Tik”, start 11 maart.

Wilt u leren hoe u  uw documenten ordelijk opslaat of hoe u een back-up maakt? Dan is de cursus Windows10  voor u geschikt, start 12 maart.

Heeft u een algemene vraag over uw computer, tablet, e-reader of telefoon: bezoek dan de inloopuren in de Bibliotheek Abcoude, vanaf 12 maart op dinsdagmiddag in de, 14.00 – 15.00 uur.

Meer  informatie ? Neem even contact op met  de Bibliotheek, 0294284343. De medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en u eventueel helpen met inschrijven.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van de Bibliotheek, vind je op de site www.bibliotheekavv.nl

Laatst bewerkt op: 19 februari 2019 09:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leren computeren in de Bibliotheek

De OBV Abcoude-Baambrugge organiseert in maart en april samen met SeniorWeb De Ronde Venen en de Bibliotheek,  computerhulp voor senioren. Heeft u helemaal geen ervaring met de computer en wilt u dit wel leren ? Doe dan mee  met de cursus “Klik&Tik”, start 11 maart. Wilt u leren hoe u  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: