001 - Homan Zonnepanelen
Taalcafé Uithoorn gaat officieel open

Taalcafé Uithoorn gaat officieel open


Geplaatst op: 19 februari 2019

Op woensdag 27 februari 2019, zal wethouder Ria Zijlstra, zowel de officiële opening van het Taalcafé, als de lancering van de website van het Taalhuis, in de bibliotheek aan de Dorpsstraat 43, verrichten. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom.

Het Taalcafé is een plek waar anderstalige inwoners van Uithoorn en De Kwakel de Nederlandse spreektaal kunnen oefenen zodat ze, onder andere, beter in staat zijn contact te maken met buren, vrienden, collega’s, winkelpersoneel en op school beter kunnen communiceren. Een veilige omgeving waar, in een ontspannen sfeer geoefend kan worden, biedt veel kansen. Uithoornse vrijwilligers staan klaar om hiermee aan de slag te gaan! Bent u of kent u anderstaligen of bent gewoon nieuwsgierig, kom gerust langs!

Kijk ook eens op: www.steunpuntvrijwilligerswerk.info 


Laatst bewerkt op: 19 februari 2019 12:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taalcafé Uithoorn gaat officieel open

Op woensdag 27 februari 2019, zal wethouder Ria Zijlstra, zowel de officiële opening van het Taalcafé, als de lancering van de website van het Taalhuis, in de bibliotheek aan de Dorpsstraat 43, verrichten. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. Het Taalcafé is een plek waar anderstalige inwoners van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: