001 -Family

Nieuwe ambulance RAVU afgeleverd


Geplaatst op: 26 oktober 2011

Regio - nieuwe ambulance voor de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) is afgeleverd. Het is volgens RAVU de veiligste en milieuvriendelijkste van het land.

De Mercedes is twee keer zuiniger dan de andere Nederlandse ambulances en heeft rondom airbags voor chauffeur en passagiers.

Om optimale patiëntveiligheid te waarborgen is het interieur succesvol aan de zwaarste dynamische testen onderworpen. In de nieuwe ambulance zitten verder een noodremsysteem en crash-actieve veiligheidsgordels.

Het interieur bevat stootvriendelijke materialen met afgeronde hoeken. Ramen in wanden en plafond zorgen voor een ruimtelijk en licht interieu en de voornaamste medische materialen zijn vanuit de verpleegkundigenstoel bedienbaar. Zware medische materialen zijn zowel van binnen als van buitenaf bereikbaar.

RAVU beschikt over 48 ambulances die op termijn allemaal worden vervangen.

Reportage RTV Utrecht

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe ambulance RAVU afgeleverd

Regio - nieuwe ambulance voor de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) is afgeleverd. Het is volgens RAVU de veiligste en milieuvriendelijkste van het land. De Mercedes is twee keer zuiniger dan de andere Nederlandse ambulances en heeft rondom airbags voor chauffeur en passagiers. Om optimale patiëntveiligheid te waarborgen is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: