001 -Brouwer Transport
D66 Blij met bestemmingsplan

D66 Blij met bestemmingsplan


Geplaatst op: 21 februari 2019

D66 is verheugd, dat het bestemmingsplan Buitengebied-West in de raadsvergadering van 21 februari is vastgesteld. “Het plan is de uitkomst van een zorgvuldig proces geweest” zegt raadslid Cees van Uden. “Honderden betrokenen hebben hun wensen kenbaar gemaakt en heel veel daarvan zijn gehonoreerd.” De ambtelijke organisatie heeft dan ook een intensieve klus gehad en D66 waardeert hun inzet. “Er is met werkelijk iedereen gesproken” vertelt van Uden.

D66 is vooral blij, dat er nu – eindelijk-helderheid is met betrekking tot de status van veel bebouwing die in de afgelopen jaren is gerealiseerd.
“Dat betekent wel” zo vult fractievoorzitter Meindert Brunia aan “dat nu ook helder is welke bebouwing in strijd is met het bestemmingsplan. De regels zijn nu helder en iedere betrokkene weet nu waar deze zich aan dient te houden”. In het bestemmingsplan, dat ook

Amstelhoek, De Hoef en Waverveen omvat, is dan ook, op aandringen van D66, aandacht besteed aan de handhaving van de regels. Daarbij is, op verzoek van D66 ook een duidelijk tijdspad vastgesteld.Tot het einde van dit jaar zal de gemeente één en ander inventariseren, waarna begin 2020 zal worden begonnen om de eigenaren van bouwwerken die niet aan de regels voldoen er toe te brengen de situatie weer terug te brengen.

Brunia steekt zijn hand op: Wij zijn blij met de duidelijkheid en zullen nauwlettend in de gaten houden dat de gemeente deze duidelijke situatie nu ook gaat handhaven!”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

D66 Blij met bestemmingsplan

D66 is verheugd, dat het bestemmingsplan Buitengebied-West in de raadsvergadering van 21 februari is vastgesteld. “Het plan is de uitkomst van een zorgvuldig proces geweest” zegt raadslid Cees van Uden. “Honderden betrokenen hebben hun wensen kenbaar gemaakt en heel veel daarvan zijn gehonoreerd.” De ambtelijke organisatie heeft dan ook een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: