001 -Brouwer Transport
Pop-up drank- en drugscontroles in De Ronde Venen

Pop-up drank- en drugscontroles in De Ronde Venen


Geplaatst op: 22 februari 2019

De politie heeft donderdag zogeheten 'pop-up drank- en drugscontroles' gehouden in De Ronde Venen. Meerdere automobilisten waren in overtreding.

Agenten begonnen donderdagavond langs de N201 bij Mijdrecht. De controle verkaste vervolgens nog naar Vinkeveen, Mijdrecht en Abcoude. In totaal moesten ruim 350 automobilisten een blaastest afleggen. Drie bestuurders hadden te veel gedronken en werden op de bon geslingerd, twee andere waren onder invloed van drugs.

Tijdens de controle negeerde één bestuurder het stopteken van agenten. De man is bekeurd net als twee personen die reden zonder rijbewijs. Ook heeft de politie één bekeuring geschreven voor het rijden in een niet verzekerd voertuig en veertien bonnen uitgedeeld voor onder meer het rijden zonder gordel.

Tijdens de controle was er ook extra veel politie aanwezig in de omgeving. Dit in verband met Donkere dagen offensief (DDO). De politie surveilleert dan extra vanwege de donkere periode. Criminelen slaan dan veelvuldig hun slag.Laatst bewerkt op: 22 februari 2019 13:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pop-up drank- en drugscontroles in De Ronde Venen

De politie heeft donderdag zogeheten 'pop-up drank- en drugscontroles' gehouden in De Ronde Venen. Meerdere automobilisten waren in overtreding. Agenten begonnen donderdagavond langs de N201 bij Mijdrecht. De controle verkaste vervolgens nog naar Vinkeveen, Mijdrecht en Abcoude. In totaal moesten ruim 350 automobilisten een blaastest afleggen. Drie bestuurders hadden te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: