001 -Brouwer Transport

Politie vist Fransman met duizenden euro's uit het water bij Vinkeveen


Geplaatst op: 22 februari 2019

Agenten hebben vrijdag een man uit de Vinkeveense Plassen gevist. Hij droeg duizenden euro's, een wapen en verdovende middelen bij zich waarna hij is aangehouden.

De Fransman was vermoedelijke gevlucht na een eerdere aanrijding. Via 112 kwamen meerdere telefoontjes binnen van een zwaar beschadigd voertuig op de A2 richting Amsterdam. Niet veel later werd de politie gebeld dat de auto richting Vinkeveen reed. De man had zijn wagen op de carpoolplaats bij Vinkeveen geplaatst waarna hij richting de Demmerikse Sluis was gelopen. Toen hij de politie zag sprong hij het water in.

De politie liet snel hulptroepen aanvliegen. Brandweerduikers, een brandweerboot en de politieheli werden opgeroepen om te assisteren. Bij toeval kwamen ook de boa's van het recreatieschap aanvaren die de man uiteindelijk naar de kant hebben gebracht. Daar stond de politie op hem te wachten.

Toen de man zijn zakken moest legen kwamen er tientallen bankbiljetten van 20 en 50 euro tevoorschijn. Ook droeg hij meerdere verdovende middelen en een wapen bij zich waarna hij is aangehouden.

Ambulancepersoneel heeft de man gecontroleerd op onderkoelingsverschijnselen. Niet veel later werd hij ingesloten voor verhoor. Agenten hebben zijn auto nog doorzocht, maar troffen daar geen bijzonderheden aan.

Laatst bewerkt op: 22 februari 2019 15:55

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie vist Fransman met duizenden euro's uit het water bij Vinkeveen

Agenten hebben vrijdag een man uit de Vinkeveense Plassen gevist. Hij droeg duizenden euro's, een wapen en verdovende middelen bij zich waarna hij is aangehouden. De Fransman was vermoedelijke gevlucht na een eerdere aanrijding. Via 112 kwamen meerdere telefoontjes binnen van een zwaar beschadigd voertuig op de A2 richting Amsterdam. Niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: