BlomBlom Mijdrecht

VLC Design presenteert haar resultaten aan de opdrachtgevers


Geplaatst op: 26 oktober 2011

In de week van 31 oktober tot 4 november zijn de leerlingen van de derde klas van het VMBO van het VeenLanden College in Mijdrecht medewerkers van een adviesbureau; 'VLC Design'. Zij houden zich een week bezig met opdrachten die allemaal te maken hebben met de Millenniumdoelen van de Verenigde Naties.

VLC Design is een adviesbureau dat alleen in deze projectweek bestaat. De directie van VLC Design bestaat uit de docenten.
Het thema van dit jaar zijn de Millenniumdoelen. Dit zijn de doelen die de Verenigde Naties zichzelf hebben gesteld voor het jaar 2015. Gemeente De Ronde Venen is een Millenniumgemeente, wat betekent dat zij de Millenniumdoelen ondersteunt.
NME - Centrum de Woudreus heeft voor VLC Design organisaties gezocht die een opdracht wilden geven aan het adviesbureau VLC Design. Dit zijn voornamelijk maatschappelijke organisaties. Zo zijn er verschillende opdrachten van de gemeente, maar ook van bijvoorbeeld de Milieudienst Noord West Utrecht, IVN, SOS De Ronde venen en het Rode Kruis. Ook NME centrum de Woudreus is opdrachtgever. In totaal zijn er 15 organisaties die een opdracht hebben verleend.

De leerlingen werken in de week van 1 november aan de opdracht en gaan hun resultaten op 4 november presenteren aan de opdrachtgevers en andere belangstellenden. In de aula van het Veenlanden College is een markt opgezet waarin de adviseurs van VLC Design hun opdracht presenteren. De opdrachten zijn gerangschikt onder de Millenniumdoelen.

Wethouder Spil zal de presentatiemarkt openen en de resultaten komen bekijken.

De presentatie van de opdrachten is in het VeenLanden College, Diamant 9, in Mijdrecht van 13.00 uur tot 15.00 uur. Belangstellenden zijn hartelijk welkom.

Voor meer informatie:
Susan Postma, NME centrum de Woudreus, tel. (0297) 273692 of s.postma@milieudienstnwu.nl en Mark Huisman, VeenLanden College Mijdrecht, tel. (0297) 283459

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VLC Design presenteert haar resultaten aan de opdrachtgevers

In de week van 31 oktober tot 4 november zijn de leerlingen van de derde klas van het VMBO van het VeenLanden College in Mijdrecht medewerkers van een adviesbureau; 'VLC Design'. Zij houden zich een week bezig met opdrachten die allemaal te maken hebben met de Millenniumdoelen van de Verenigde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: