001 -Brouwer Transport
Spandoeken ''Argon is verrot'' opgehangen bij Mijdrechtse voetbalclub

Spandoeken ''Argon is verrot'' opgehangen bij Mijdrechtse voetbalclub


Geplaatst op: 23 februari 2019

Bij de Mijdrechtse voetbalvereniging Argon zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere spandoeken opgehangen die te maken hebben met de racistische uitlatingen van de hoofdtrainer. Argon kwam vrijdag onder vuur te liggen toen de landelijke media hier lucht van kreeg.

De hoofdtrainer zou racistische zijn geweest tegen de tegenpartij, waarna zeven spelers zijn opgestapt. Gister liet de totale spelersgroep weten het vertrouwen in de samenwerking met de trainer te hebben verloren.

Het bestuurd van Argon liet eerder in een verklaring weten passende maatregelen genomen te hebben. Zo kreeg de hoofdtrainer een schriftelijke berisping, nam het bestuurd afstand van de uitspraken, en boden zij hun excuses aan. De hoofdtrainer mocht aanblijven van de A selectie, en dat zorgde voor veel ophef op de sociale media.

De club kwam vrijdag onder vuur te liggen, waarna het bestuur opnieuw heeft overlegd. Zij geven zichzelf nu twee weken de tij om met een oplossing te komen voor de kwestie. 

Wie de spandoeken heeft opgehangen is niet bekend. Het bestuur betreurt de actie en heeft de doeken inmiddels verwijderd.

Laatst bewerkt op: 23 februari 2019 10:59

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spandoeken ''Argon is verrot'' opgehangen bij Mijdrechtse voetbalclub

Bij de Mijdrechtse voetbalvereniging Argon zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere spandoeken opgehangen die te maken hebben met de racistische uitlatingen van de hoofdtrainer. Argon kwam vrijdag onder vuur te liggen toen de landelijke media hier lucht van kreeg. De hoofdtrainer zou racistische zijn geweest tegen de tegenpartij, waarna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: