001 -Brouwer Transport
Boeven maken 5500,- euro buit bij inbraak horecazaak Uithoorn

Boeven maken 5500,- euro buit bij inbraak horecazaak Uithoorn


Geplaatst op: 23 februari 2019

Twee inbrekers hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken bij de Kwalitaria aan het Zijdelwaardplein in Uithoorn. De boeven maakten ruim 5500,- euro buit.

De twee verdachten drongen de horecazaak binnen waarna zij met grof geweld de kluis van de muur hebben gehaald. Niet veel later sloegen zij met kluis en al op de vlucht. In de kluis zat een geldbedrag van 5500,- euro.

De eigenaar van de zaak heeft de beveiligingsbeelden bekeken. Daarop zijn de twee goed zichtbaar en kon hij één verdachte zelfs herkennen. De naam van deze inbreker inclusief de camerabeelden liggen bij de politie.

Getuigen van de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De daders kunnen zich ook melden op het politiebureau.

 


Laatst bewerkt op: 23 februari 2019 21:02

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boeven maken 5500,- euro buit bij inbraak horecazaak Uithoorn

Twee inbrekers hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken bij de Kwalitaria aan het Zijdelwaardplein in Uithoorn. De boeven maakten ruim 5500,- euro buit. De twee verdachten drongen de horecazaak binnen waarna zij met grof geweld de kluis van de muur hebben gehaald. Niet veel later sloegen zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: