001 - Homan Zonnepanelen
Brandweerboot naar gewonde man bij molen Kockengen

Brandweerboot naar gewonde man bij molen Kockengen


Geplaatst op: 24 februari 2019

De brandweerboot heeft zondagochtend ambulancepersoneel geassisteerd in Kockengen. De boot kwam in actie om een gewonde man naar vaste wal te brengen.

Verpleegkundige van de ambulance werden rond 10:35 uur gebeld omdat er een man van een trap gevallen was bij de molen in Kockengen. Het slachtoffer was bezig met onderhoud aan de molen toen het mis ging.

De ambulance was snel ter plekke, maar de man was bijna onbereikbaar. De brandweerboot werd ter assistentie gevraagd om het ambulancepersoneel naar het slachtoffer te brengen.

Omwonende schoten ook te hulp. Zij zijn, net als de brandweerboot, ook heen en weer gevaren voor een snellere hulpverlening.Laatst bewerkt op: 24 februari 2019 12:14

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweerboot naar gewonde man bij molen Kockengen

De brandweerboot heeft zondagochtend ambulancepersoneel geassisteerd in Kockengen. De boot kwam in actie om een gewonde man naar vaste wal te brengen. Verpleegkundige van de ambulance werden rond 10:35 uur gebeld omdat er een man van een trap gevallen was bij de molen in Kockengen. Het slachtoffer was bezig met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: