BlomBlom Mijdrecht

Wandel Gangen Menu in Aalsmeer op donderdag 17 november


Geplaatst op: 26 oktober 2011

Op donderdag 17 november wordt alweer voor de vierde maal het Wandel Gangen Menu in Aalsmeer Centrum georganiseerd. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het Muzikaal Wandel Gangen Menu is een gezamenlijk initiatief van de horeca in Aalsmeer
Centrum en de winkeliersvereniging. Door de combinatie van livemuziek en lekker eten is deze avond ideaal voor fijnproevers en muziekliefhebbers.

Eten op vijf verschillende locaties
Met een kaart voor het Wandel Gangen Menu eet u op een avond op vijf verschillende locaties. Bij alle deelnemende restaurants staat een gerecht voor u klaar. De volgorde van het menu is volledig vrij te bepalen. De deelnemende horecazaken zijn: Restaurant De Halve Maen (Dorpsstraat 24), SnaQ Cafetaria (Van Cleeffkade 5), Eetcafe 't Holland Huys (Zijdstraat 14), het Wapen van Aalsmeer (Dorpsstraat 15) en De Oude Veiling (Marktstraat 19).

Live-muziek
Behalve met lekker eten wordt u ook verwend met goede livemuziek. Zo speelt bij De Oude Veiling Woody & The Sideman. Woody Bieneman speelt muziek die op een heldere en eerlijke manier de vaste waarden van rootsmuziek vertegenwoordigt. Simpel en doeltreffend overtuigt Woody als vertegenwoordiger van de Amerikaanse traditie van country & western, blues en rock-'n-roll.

Beaujolais Primeur
Op donderdag 17 november mag ook de Beaujolais Nouveau weer uit de fles. Deze frisse en fruitige wijn, ook wel Beaujolais Primeur genaamd, staat elke derde donderdag van november overal ter wereld in de schijnwerpers. Tijdens het Wandel Gangen Menu kan de nieuwste Beaujolais geproefd worden bij de verschillende locaties van het Wandel Gangen Menu maar ook bij Café Bar Joppe en Café De Praam bent u van harte welkom om een glas Beaujolais te komen nuttigen.

Kaartverkoop is gestart
De kaarten à € 27,50 voor het Muzikaal Wandel Gangen Menu zijn vanaf deze week te koop bij de deelnemende horecazaken. Een leuke avond om met familie, vrienden of collega's uit eten te gaan. Er zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Kijk voor meer informatie ook op www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandel Gangen Menu in Aalsmeer op donderdag 17 november

Op donderdag 17 november wordt alweer voor de vierde maal het Wandel Gangen Menu in Aalsmeer Centrum georganiseerd. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het Muzikaal Wandel Gangen Menu is een gezamenlijk initiatief van de horeca in Aalsmeer Centrum en de winkeliersvereniging. Door de combinatie van livemuziek en lekker eten is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: