001 - Homan Zonnepanelen
Staatsecretaris Economische Zaken bezoekt De Ronde Venen

Staatsecretaris Economische Zaken bezoekt De Ronde Venen


Geplaatst op: 25 februari 2019

Familiebedrijven Brabebo en Hoogendoorn Banden en glasvezel in het buitengebied op de agenda.

Op Vrijdag 8 maart a.s. brengt staatsecretaris Mona Keijzer een bezoek aan De Ronde Venen op uitnodiging van Derk Boswijk, lijsttrekker voor het CDA in de Provincie Utrecht. Keijzer gaat onder andere langs bij autodemontage-bedrijf Brabebo om te zien hoe zij zich inzetten voor duurzaamheid. Daarna brengt ze een bezoek aan Hogendoorn Banden ook een prachtig familiebedrijf dat al actief is in De Ronde Venen sinds 1938. Aandacht voor familiebedrijven is voor Boswijk een van de aandachtspunten bij de komende verkiezingen.

Familiebedrijven zijn misschien niet zo ‘sexy’ als Start-ups maar ze bieden wel de meeste werkgelegenheid en zijn de grootste sponsors van het lokale verenigingsleven. Goed om daar aandacht voor te vragen en ze in het zonnetje te zetten. Brabebo en Hoogendoorn zijn prachtige familiebedrijven waar we trots op mogen zijn.

Daarnaast heeft Boswijk zich de afgelopen jaren ingezet voor glasvezel in het buitengebied. In verschillende  gemeenten in de provincie wordt nu glasvezel aangelegd maar helaas nog niet in het buitengebied van De Ronde Venen. Tijdens het bezoek is er ook een gesprek met lokale initiatief nemers van Glasvezel Buitenaf. Boswijk wil dit dossier graag vlot trekken. Goed internet is inmiddels een primaire levensbehoefte of je nu naar school gaat of een ondernemer bent. Het kan toch niet zo zijn dat een gemeente als De Ronde Venen dat precies tussen Amsterdam en Utrecht ligt in het buitengebied zo goed als digitaal onbereikbaar is. Dat is nu èèn van de dingen waaraan het CDA wil bouwen in de provincie Utrecht.


Laatst bewerkt op: 27 februari 2019 10:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Staatsecretaris Economische Zaken bezoekt De Ronde Venen

Familiebedrijven Brabebo en Hoogendoorn Banden en glasvezel in het buitengebied op de agenda. Op Vrijdag 8 maart a.s. brengt staatsecretaris Mona Keijzer een bezoek aan De Ronde Venen op uitnodiging van Derk Boswijk, lijsttrekker voor het CDA in de Provincie Utrecht. Keijzer gaat onder andere langs bij autodemontage-bedrijf Brabebo om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: