001 - Homan Zonnepanelen
Uithoorn duurzaam? Denk mee

Uithoorn duurzaam? Denk mee


Geplaatst op: 25 februari 2019

De gemeente werkt aan een programma voor de komende jaren om Uithoorn samen duurzamer te maken. Daarin komen de doelen en de activiteiten voor de komende jaren op de thema’s ‘energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie’.

De volgende stap is het uitwerken van de ideeën naar een concrete uitvoeringsagenda. Hoe, wanneer en met wie gaan we de ambities en doelstellingen voor een duurzaam Uithoorn realiseren? De gemeente kan en wil dit niet alleen. Samenwerking met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Uithoorn (en omgeving) is hard nodig om de ambities te kunnen uitvoeren.

Daarom gaat de gemeente graag met inwoners, bedrijven en organisaties over dit onderwerp in gesprek. Wat zijn ieders ideeën? Waar kunnen we elkaar helpen? U bent van harte uitgenodigd om mee te praten op maandag 4 maart om 19.30 uur in de Schutse, De Mérodelaan 1 te Uithoorn. Iedereen die over dit onderwerp wil meepraten is welkom!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.uithoorndenktmee.nl.


Laatst bewerkt op: 25 februari 2019 16:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorn duurzaam? Denk mee

De gemeente werkt aan een programma voor de komende jaren om Uithoorn samen duurzamer te maken. Daarin komen de doelen en de activiteiten voor de komende jaren op de thema’s ‘energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie’. De volgende stap is het uitwerken van de ideeën naar een concrete uitvoeringsagenda. Hoe, wanneer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: