Dienstenveiling bij Hervormde Kerk Wilnis


Geplaatst op: 26 oktober 2011

Geen doorsnee collecte of verkoopactie, maar een dienstenveiling. Op deze manier zamelde de Hervormde Kerk van Wilnis geld in voor het goede doel: UMOJA.

Op zaterdag 22 oktober vond er bij de Hervormde Kerk van Wilnis een dienstenveiling plaats ten bate van het gemeenteproject UMOJA. Diverse gemeenteleden boden hun diensten aan, die vervolgens onder de aanwezigen werden geveild. Hier volgt een kleine greep uit de diverse diensten: op een zomerse zaterdag een rit achterop de motor, oppas in het weekend, naaicursus, boom omhakken en zelfs een klassieke massage stond op de veilinglijst. Door het grote aanbod, konden niet alle diensten geveild worden. Dat de actie een groot succes was, mag dus duidelijk zijn. De opbrengst bedroeg maar liefst €3310,00.

Dit mooie geldbedrag komt geheel ten goede aan het project UMOJA. UMOJA, wat betekent samen één, is het gemeenteproject van de Hervormde Kerk in Wilnis. Het project biedt hulp aan gezinnen in de krottenwijken van Nairobi. Vanaf januari 2012 gaat de Hervormde Gemeente van Wilnis een relatie van drie jaar aan met de Redeemed Gospel Church in Nairobi, Kenia. Kijk voor meer informatie op www.hervormdwilnis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dienstenveiling bij Hervormde Kerk Wilnis

Geen doorsnee collecte of verkoopactie, maar een dienstenveiling. Op deze manier zamelde de Hervormde Kerk van Wilnis geld in voor het goede doel: UMOJA. Op zaterdag 22 oktober vond er bij de Hervormde Kerk van Wilnis een dienstenveiling plaats ten bate van het gemeenteproject UMOJA. Diverse gemeenteleden boden hun diensten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: