001 - Homan Zonnepanelen
Goededoelenactie ‘Let’s Make Memories’ keert terug

Goededoelenactie ‘Let’s Make Memories’ keert terug


Geplaatst op: 26 februari 2019

Op zaterdag 23 maart slaan voor de tweede keer vijf lokale omroepen en stichting Living Memories de handen ineen om geld in te zamelen. Deze stichting biedt gezinnen waarvan een van de kinderen ernstig ziek is de mogelijkheid om een videoportret te maken wat een blijvende en tastbare herinnering voor in de toekomst zal vormen. In De Waterlelie is een spinningmarathon en in Studio’s Aalsmeer wordt 10 uur lang radio gemaakt door RTV Amstelveen, RickFM (Uithoorn), Meerradio (Haarlemmermeer), JammFM (Ouder-Amstel) en Radio Aalsmeer.

Nieuw: ’Timo’s Praethuys’

Donderdag 7 maart start er een nieuw programma op Radio Aalsmeer: Timo’s PraetHuys. Het wordt een radioshow over en met bijzondere mensen. Eigenzinnige mensen met een passie voor het leven. Mensen met kleurrijke, mooie verhalen. Ben jij of ken jij iemand met een veelzijdig en bijzonder levensverhaal, een bijzondere hobby, iemand die gedreven is in het leven, een paradijsvogel? Neem dan contact op met timo@radioaalsmeer.nl. Timo’s PraetHuys is vanaf donderdag 7 maart elke twee weken te horen tussen 20.00 en 22.00 uur.

Welzijnswerk Aalsmeer en Uithoorn in ‘Echt Esther’

Waar ga je naar toe als je advies, hulp of ondersteuning nodig hebt? Zowel in Aalsmeer als in Uithoorn is een informatiepunt op het gebied van welzijn, te weten Uithoorn voor Elkaar en Aalsmeer voor Elkaar. Iedereen kan er met een hulpvraag of een initiatief terecht. Een online marktplaats waar men elkaar kan vinden en helpen. Donderdag 28 februari komen Monique Sintenie en Helma Keesom vertellen over wat er allemaal wordt gedaan en geregeld via deze welzijnsorganisaties.

Sem op z’n Frans

Een maal per jaar draait Sem van Hest in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ alleen Franstalige nummers. En vanaf dit jaar zal dat telkens de eerste zaterdag van maart zijn, dus komende zaterdag. Al zal er dit jaar toch één niet-Franstalig nummer zijn, de vaste luisteraars weten dat dat het derde nummer op zaterdagmorgen na 10 uur zal zijn. Geen belemmering voor de chansonliefhebbers om te luisteren en genieten van de Franse muziek.

'Door de Mangel' krijgt EHBO-les

In de 244e uitzending was pedicure en coach Elly Groenveld te gast. De Aalsmeerse is via de gezondheidszorg en het taxiwezen aan de slag gegaan als pedicure. Maar paarden vormden al een rode draad in haar leven en toen zij een opleiding kon volgen om mensen te coachen met behulp van paarden, hoefde zij niet lang na te denken. “Het is niet eenvoudig uit te leggen wat je precies doet, je kunt het het beste zelf ondergaan”, vertelde Elly. De paardenliefhebster omschreef zichzelf als vrolijk, optimistisch en behulpzaam.

Ook Elly heeft weer een nieuwe gast gevonden. Als nieuwe schakel aan de ketting heeft zij Linda van Veen toegevoegd. De 245e gast van de succesvolle talkshow geeft EHBO-lessen aan kinderen en volwassenen. Elly wil graag weten hoe zij dat doet. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Van Veen worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.


Laatst bewerkt op: 26 februari 2019 09:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goededoelenactie ‘Let’s Make Memories’ keert terug

Op zaterdag 23 maart slaan voor de tweede keer vijf lokale omroepen en stichting Living Memories de handen ineen om geld in te zamelen. Deze stichting biedt gezinnen waarvan een van de kinderen ernstig ziek is de mogelijkheid om een videoportret te maken wat een blijvende en tastbare herinnering voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: