001 - Escaperoom aglemeen
Start Financieel Café Uithoorn

Start Financieel Café Uithoorn


Geplaatst op: 26 februari 2019

Uithoorn voor Elkaar opent binnenkort het Financieel Café, bedoeld voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel die vragen hebben over geldzaken of orde willen scheppen in hun financiële situatie.

Financiële of administratieve zaken zijn soms best ingewikkeld. Daarbij kunnen er omstandigheden zijn waardoor je het overzicht kwijtraakt. Dan kan het invullen van een formulier al een hele opgave zijn. Maar gelukkig kan hier hulp in worden geboden: bij het Financieel Café kunt u gratis en vrijblijvend terecht voor informatie en al uw vragen over geldzaken. Onze professionals en vrijwilligers met brede expertise helpen u met brieven van instanties, wijzigen van toeslagen, invullen van formulieren en budgetteren en geven informatie en advies.

Het Financieel Café is vanaf 26 maart elke dinsdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur in Gezondheidscentrum Waterlinie (Koningin Maximalaan 30, Uithoorn). U hoeft geen afspraak te maken, loop gerust eens binnen. En een kopje koffie of thee staat voor u klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Uithoorn voor Elkaar, 0297-303044 of stuur een e-mail naar info@uithoornvoorelkaar.nu 


Laatst bewerkt op: 26 februari 2019 09:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start Financieel Café Uithoorn

Uithoorn voor Elkaar opent binnenkort het Financieel Café, bedoeld voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel die vragen hebben over geldzaken of orde willen scheppen in hun financiële situatie. Financiële of administratieve zaken zijn soms best ingewikkeld. Daarbij kunnen er omstandigheden zijn waardoor je het overzicht kwijtraakt. Dan kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: