001 -Brouwer Transport
Wethouder houdt vinger aan de pols bij werkzaamheden Liander

Wethouder houdt vinger aan de pols bij werkzaamheden Liander


Geplaatst op: 27 februari 2019

Het college van de gemeente Aalsmeer heeft een ambitieus programma. Hierin staat dat de gemeente de komende jaren aan de slag gaat met een aantal grote verkeersprojecten en regulier onderhoud aan wegen en de buitenruimte. Ook de bruggen en rioleringen krijgen een opknapbeurt. Dit is nodig om de gemeente Aalsmeer toekomstbestendig en bereikbaar te houden.

De gemeente beseft dat al deze werkzaamheden in de buitenruimte de nodige hinder met zich meebrengen voor inwoners en ondernemers. Helaas ontvangt de gemeente  regelmatig klachten over de werkzaamheden aan de openbare verlichting en het elektriciteitsnetwerk. Hierover heeft wethouder Robert van Rijn vorig jaar gesproken met Liander. In dit gesprek zijn verbeterafspraken gemaakt. Zo heeft de gemeente nu extra capaciteit aangenomen om dit aan de kant van de gemeente in goede banen te leiden. Tegelijkertijd vraagt het ook investeringen van Liander. Daarom spreekt wethouder Robert van Rijn nu regelmatig met de directie van Liander. In het laatste gesprek is aangegeven dat de planning en uitvoering van het werk van Liander te wensen overlaat en de communicatie met inwoners over werkzaamheden beter kan. De opgestarte overleggen geven een hoopvol beeld voor verbeteringen.

“Juist omdat we de komende jaren volop in zetten op een kwaliteitsslag in de openbare ruimte, is het belangrijk dat gemeente en Liander goed afstemmen over verschillende werkzaamheden. Alleen op deze manier blijft de hinder voor de omwonenden en bedrijven beperkt. Daarom blijf ik in gesprek met de directie van Liander om dit te verbeteren.” Aldus van Rijn.

 

“Nu zien we nog regelmatig dat de straat wel opengebroken is maar dat er soms weken niets gebeurt en hierover ook geen goede communicatie plaatsvindt. Dit kan en moet anders.


Laatst bewerkt op: 27 februari 2019 11:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder houdt vinger aan de pols bij werkzaamheden Liander

Het college van de gemeente Aalsmeer heeft een ambitieus programma. Hierin staat dat de gemeente de komende jaren aan de slag gaat met een aantal grote verkeersprojecten en regulier onderhoud aan wegen en de buitenruimte. Ook de bruggen en rioleringen krijgen een opknapbeurt. Dit is nodig om de gemeente Aalsmeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: