001 -Brouwer Transport
Feestavond met pubquiz: hoe goed ken jij De Ronde Venen?

Feestavond met pubquiz: hoe goed ken jij De Ronde Venen?


Geplaatst op: 28 februari 2019

Ronde Venen Belang is jarig! In 1988 is Ronde Venen Belang opgericht, eind vorig jaar vierde de partij het 30-jarig bestaan. Vrijdag 8 maart is er een speciale feestavond om dit te vieren! Vanaf 20.30 is iedereen welkom in Vinkeveen bij Ann’s Place (voorzijde Mariaoord) aan de Herenweg 63c. Ronde Venen Belang wil deze bijzondere gebeurtenis vieren met iedereen die actief is (geweest) voor de partij. Dit zijn leden, oud-leden, vrienden van de partij of andere belangstellenden, iedereen is welkom!

Ronde Venen Belang is niet zomaar een politieke partij. Ronde Venen Belang doet het anders. Niet alleen de politieke partijen bepalen hoe de zaken in jouw gemeente worden geregeld. Jij kan daar een belangrijke stem in hebben. Ronde Venen Belang is een inwonerpartij waarbij het niet belangrijk is wie er op de verkiezingsposter staat. Dus geen persoonlijk belang, maar open en eerlijk. Ronde Venen is een echte inwonerpartij waar de inwoner mee praat. Jij mag het zeggen!

Op vrijdag 8 maart is er vanaf 20.30 een speciale feestavond bij Ann’s Place aan de Herenweg 63c in Vinkeveen. Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om oude bekenden te spreken en politieke herinneringen op te halen. Daarnaast wordt er een heuse politieke pub quiz gespeeld. Als u geen banden heeft met Ronde Venen Belang, maar wel een politiek dier bent is deze pubquiz alsnog een goede reden om langs te komen!

Voorafgaand aan de feestavond vindt de algemene ledenvergadering plaats die toegankelijk is voor leden. De ledenvergadering duurt van 19.30 tot 20.30 en aansluitend start de feestavond.

Wil je mee praten? Laat het ons dan weten bij Ronde Venen Belang geldt: jij mag het zeggen!  


Laatst bewerkt op: 28 februari 2019 08:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestavond met pubquiz: hoe goed ken jij De Ronde Venen?

Ronde Venen Belang is jarig! In 1988 is Ronde Venen Belang opgericht, eind vorig jaar vierde de partij het 30-jarig bestaan. Vrijdag 8 maart is er een speciale feestavond om dit te vieren! Vanaf 20.30 is iedereen welkom in Vinkeveen bij Ann’s Place (voorzijde Mariaoord) aan de Herenweg 63c. Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: