001 - Homan Zonnepanelen
Jan Brokken vertelt over Mata Hari

Jan Brokken vertelt over Mata Hari


Geplaatst op: 28 februari 2019

Op zondag 10 maart a.s. zal Jan Brokken vertellen over Greetje en het uitgaansleven in het Parijs van begin vorige eeuw: de Belle Epoque. Expressieve en meeslepende muziekstukken van Fauré, Debussy, Satie, Ravel en Massenet worden gespeeld door celliste Lidy Blijdorp en pianist Tobias Borsboom. Dit alles ademt de betoverende sfeer van het Parijs van toen.

Lidy is een bevlogen en zeer expressieve celliste die reeds vele prijzen behaalde. Tobias Borsboom is een veelzijdig en creatief musicus, die in tal van kamermuziekprogramma's optreedt.

Jan Brokken schreef vele zeer succesvolle boeken, waarvan Mata Hari inmiddels in 5e druk is verschenen. Ook De Rechtvaardigen en Baltische Zielen kregen veel lof.

In de pauze en na afloop van het concert zijn boeken van Jan Brokken te koop en is er gelegenheid om deze te laten signeren.

N.B. Toegang en boekverkoop alleen tegen contante betaling.
Plaats: Dorpskerk Abcoude, Kerkplein 45
Datum en tijd: Zondag 10 maart aanvang 15.00 uur
Boeken: Mata Hari (€ 12,50), De Rechtvaardigen (€ 23), Baltische Zielen (€ 15)
Toegang aan de zaal: € 17,50 p.p.; jongeren (<16 jaar) € 2; kaarten in de voorverkoop € 15 te bestellen via: http://www.abcoudeconcerten.nl/kaarten.html tot vrijdag 8 maart.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan Brokken vertelt over Mata Hari

Op zondag 10 maart a.s. zal Jan Brokken vertellen over Greetje en het uitgaansleven in het Parijs van begin vorige eeuw: de Belle Epoque. Expressieve en meeslepende muziekstukken van Fauré, Debussy, Satie, Ravel en Massenet worden gespeeld door celliste Lidy Blijdorp en pianist Tobias Borsboom. Dit alles ademt de betoverende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: