001 -Family

Bedrijfscompetitie Tennishal de Ronde Venen weer van start


Geplaatst op: 25 oktober 2011

Vrijdag 30 september waren 4 teams volledig voorbereid voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. Iedereen was extra gemotiveerd om de eerste tik uit te delen tijdens de start van dit winterseizoen.

Meerdere bedrijven uit de omgeving gaan de strijd aan met elkaar. Er wordt 1 keer per maand op vrijdagavond gespeeld. Ieder deelnemend bedrijf speelt met een team bestaande uit minimaal vier spelers.

Poule A
In Poule A namen Rabobank Rijn en Veenstromen 1 en Wichers Sport Consultancy & Events het tegen elkaar op. Het eerste uur begon Rabobank sterk. De eerste partij werd na een gelijk opgaande partij door Rabobank gewonnen met 10-8, de andere partij werd met 8-8 gelijk gespeeld. In deze partij had de Rabobank op 8-6 de mogelijkheid om 9-6 te maken. Dit gebeurde niet en WSCE wist er 8-8 van te maken. Het tweede uur kwam WSCE goed terug en won beide wedstrijden. WSCE won uiteindelijk de ontmoeting met 10-6.

Poule B
Van Walraven moest het opnemen tegen Rabobank Rijn en Veenstromen 2. Vorig jaar speelde beide teams tegen elkaar en was Rabobank de winnaar. Vandaag ging het gelijk op. Het team van Van Walraven bleek in vorm te zijn en nam in beide wedstrijden een voorsprong. Deze voorsprong werd vast gehouden en het werd 16-13. De andere partij waarbij ook een voorsprong genomen was werd heel knap toch gewonnen door de Rabobank met 10-7.Het tweede uur was erg spannend. Beiden teams wonnen 1 wedstrijd zodat de einduitslag 8-8 werd.

28 oktober

De volgende ontmoeting van andere teams die deelnemen aan de bedrijfscompetitie spelen vrijdag 28 oktober tegen elkaar. Mocht u als bedrijf interesse hebben,neem dan contact met ons op:

Tennishal De Ronde Venen
Doctor J. van der Haarlaan 3
3641 JW Mijdrecht
0297-285636 of events@TennishalDeRondeVenen.nl
www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bedrijfscompetitie Tennishal de Ronde Venen weer van start

Vrijdag 30 september waren 4 teams volledig voorbereid voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. Iedereen was extra gemotiveerd om de eerste tik uit te delen tijdens de start van dit winterseizoen. Meerdere bedrijven uit de omgeving gaan de strijd aan met elkaar. Er wordt 1 keer per maand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: