Herfstconcert in De Rank in Mijdrecht


Geplaatst op: 25 oktober 2011

En de dagen korter en meestal ook grijzer worden, biedt het Regiokoor De Ronde Venen u een kleurrijk herfstconcert aan.
Dat gaat plaatsvinden op zondagmiddag 6 november 15.00 uur in het Kerkelijk Centrum De Rank aan de Prins Bernhardlaan te Mijdrecht. Op het programma staan werken van o.a. Schubert, Brahms, Boyce en Jenkins.

Het zangprogramma zal afgewisseld worden met enkele instrumentale nummers ten gehore gebracht door de gasten van deze middag : Floor de Wijs- piano/ orgel en Suzanne Arends- dwarsfluit. Dat wordt genieten, vooral omdat het zo'n gevarieerd programma is.

Het geheel staat onder leiding van Gert J.Hans.
Kaarten à € 8. zijn te verkrijgen bij Drog. Nagtegaal te Wilnis, The Read shop en De Bree in Vinkeveen , bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht , vóór aanvang van het concert en bij de koorleden.
Zaal open 14.30 uur

Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, wat na te praten over een ongetwijfeld heerlijk muziekuurtje.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herfstconcert in De Rank in Mijdrecht

En de dagen korter en meestal ook grijzer worden, biedt het Regiokoor De Ronde Venen u een kleurrijk herfstconcert aan.Dat gaat plaatsvinden op zondagmiddag 6 november 15.00 uur in het Kerkelijk Centrum De Rank aan de Prins Bernhardlaan te Mijdrecht. Op het programma staan werken van o.a. Schubert, Brahms, Boyce en Jenkins.Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: