001 -Brouwer Transport
VIOS en Van Ekris gaan door

VIOS en Van Ekris gaan door


Geplaatst op: 3 maart 2019

Vrijdag 1 maart jl. hebben Toyota dealer Van Ekris Mijdrecht en Muziekvereniging VIOS Mijdrecht hun samenwerking voor een extra jaar verlengd. Van Ekris is al een aantal jaar trouwe sponsor van VIOS en ook dit jaar hebben zij besloten om deze samenwerking voort te zetten. Op de foto de heren Ferry van Ekris (links) en VIOS-voorzitter John Mayenburg (rechts) bij het nieuwste model. 

Van Ekris zal er ook dit jaar voor zorgen dat zij voor de veiligheid voorop rijden bij de Oranjeparade op Koningsdag. Met een van de allernieuwste hybride modellen van Toyota zal de optocht door Mijdrecht geleid worden. Uiteraard kunnen de nieuwe modellen van Toyota ook bewonderd worden in de showroom aan de Industrieweg. 

Naast de verlenging van deze sponsordeal houdt VIOS op 6 april a.s. haar Seizoenpresentatie, waar zij een voorproefje zullen geven van wat alle afdelingen binnen de vereniging laten zien dit seizoen. Kaarten zullen aan de deur te koop zijn, voor kinderen t/m 12 jaar kosten deze € 2,50 en voor iedereen vanaf 13 jaar € 4,00. De aanvang in Sporthal De Phoenix is 19.30 uur. 


Laatst bewerkt op: 3 maart 2019 19:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS en Van Ekris gaan door

Vrijdag 1 maart jl. hebben Toyota dealer Van Ekris Mijdrecht en Muziekvereniging VIOS Mijdrecht hun samenwerking voor een extra jaar verlengd. Van Ekris is al een aantal jaar trouwe sponsor van VIOS en ook dit jaar hebben zij besloten om deze samenwerking voort te zetten. Op de foto de heren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: