001 -Brouwer Transport
Geweldige bowlingavond GezinsBuddy

Geweldige bowlingavond GezinsBuddy


Geplaatst op: 4 maart 2019

Afgelopen dinsdagavond kwamen buddy’s en eenoudergezinnen die ondersteund worden door GezinsBuddy, bij elkaar in Bowling Mijdrecht. De ruim 53 deelnemers hebben een geweldige avond beleefd. Er waren niet alleen ouders en kinderen die al gekoppeld zijn aan een buddy, maar ook eenoudergezinnen die nog voor een buddy in aanmerking gaan komen. Het was in ieder geval één groot feest met blije gezichten, ontspannen kinderen en veel plezierige onderlinge contacten.

Na de relaxte bowlingwedstrijd, waaraan ook kinderen deelnamen die nog nooit op een bowlingbaan waren geweest, werden de deelnemers verrast op een heerlijke friet- en snack maaltijd in het restaurant van Bowling Mijdrecht. Antoine Post heeft daarbij meer dan z’n best gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Deze activiteit van GezinsBuddy bracht alle deelnemers -buddy’s, kinderen en ouders- weer dichterbij elkaar. En liet de eenoudergezinnen even de problemen van alle dag vergeten. 

Interesse in de ondersteunende activiteiten van GezinsBuddy? Kijk dan op gezinsbuddy.nl of bel Angela Strubbe op 06 52 23 71 52.


Laatst bewerkt op: 4 maart 2019 11:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geweldige bowlingavond GezinsBuddy

Afgelopen dinsdagavond kwamen buddy’s en eenoudergezinnen die ondersteund worden door GezinsBuddy, bij elkaar in Bowling Mijdrecht. De ruim 53 deelnemers hebben een geweldige avond beleefd. Er waren niet alleen ouders en kinderen die al gekoppeld zijn aan een buddy, maar ook eenoudergezinnen die nog voor een buddy in aanmerking gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: