001 - Homan Zonnepanelen
’t Pruttelpotje weer smakelijk van start

’t Pruttelpotje weer smakelijk van start


Geplaatst op: 4 maart 2019

Na een stop van anderhalf jaar werd eetcafé ’t Pruttelpotje door een aantal cliënten van Zideris erg gemist. Maar gelukkig krijgt dit leuke initiatief weer een doorstart. Ook de vrijwilligers van toen waren meteen weer enthousiast. Dit bleek duidelijk uit de eerste bijeenkomst waar al meteen 11 eetgasten en alle vrijwilligers aanwezig waren. We willen graag dat de eetgroep naar minstens 15 deelnemers groeit om het rendabel te houden. Dus ken je nog iemand die naar deze gezellige eetgroep zou willen laat het ons weten!

‘t Pruttelpotje is een eetgroep voor zelfstandig wonende met een licht verstandelijke beperking. De bijeenkomsten zijn op de locatie van de dagbesteding van Zideris aan de Windmolen 75 in Mijdrecht. De kosten voor een uitgebreide 3 gangen maaltijd zijn € 6,00. We komen elke 1emaandag van de maand bij elkaar. Dus als je de sirene overdag hoort, dan weet je meteen dat er weer een gezellige eetavond bij ’t Pruttelpotje is. Vanaf 17:00 uur gaan de deuren voor je open en rond 20:00 uur gaat iedereen weer naar huis.

Aanmelden kan via de e-mail naar: hetpruttelpotje@gmail.com.


Laatst bewerkt op: 4 maart 2019 15:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

’t Pruttelpotje weer smakelijk van start

Na een stop van anderhalf jaar werd eetcafé ’t Pruttelpotje door een aantal cliënten van Zideris erg gemist. Maar gelukkig krijgt dit leuke initiatief weer een doorstart. Ook de vrijwilligers van toen waren meteen weer enthousiast. Dit bleek duidelijk uit de eerste bijeenkomst waar al meteen 11 eetgasten en alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: