001 - Homan Zonnepanelen
Medailleregen bij laatste winterwandeling

Medailleregen bij laatste winterwandeling


Geplaatst op: 4 maart 2019

Maandag 25 februari werden de winterwandelingen afgesloten met een medailleregen.

Na een mooie zonovergoten wandeling door Abcoude werden we met heerlijke erwtensoep onthaald in de Angstelborgh. Daarna was het tijd voor de uitreiking van de medailles en de herinneringsvaantjes. Meer dan 60 mensen hebben deelgenomen aan deze Winterwandelingen en bijna de helft hiervan kwam in aanmerking voor een medaille.

Buurtsportcoach Jos Kooijman organiseerde samen met Pim Jongsma van Tympaan-De Baat diverse winterwandelingen die elke keer vanuit een andere dorpskern werd uitgezet. In elk dorp werden de wandelaars hartelijk ontvangen in de Buurtkamer of het Dorpshuis. “Het is erg leuk om alle dorpskernen aan te doen en vooral erg gezellig om met andere wandelaars in contact te komen” aldus een enthousiaste deelnemer.

De zes Winterwandelingen startten eind november in Mijdrecht gevolgd door De Hoef, Wilnis, Baambrugge en Vinkeveen. De afsluitende wandeling ging afgelopen maandag door Abcoude. Elke wandeling van een uur werd afgesloten met een heerlijke warme kop soep en een stempel op de stempelkaart. Vier of meer stempels waren goed voor een medaille, wandelaars met minder dan vier stempels ontvingen een herinneringsvaantje.

Wandelaars die aan een of meer tochten hebben mee gedaan kunnen hun vaantje of medaille op vertoon van hun stempelkaart alsnog ophalen bij het kantoor van Tympaan-De Baat aan de Kerkvaart 2 in Mijdrecht.  


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Medailleregen bij laatste winterwandeling

Maandag 25 februari werden de winterwandelingen afgesloten met een medailleregen. Na een mooie zonovergoten wandeling door Abcoude werden we met heerlijke erwtensoep onthaald in de Angstelborgh. Daarna was het tijd voor de uitreiking van de medailles en de herinneringsvaantjes. Meer dan 60 mensen hebben deelgenomen aan deze Winterwandelingen en bijna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: