001 -Brouwer Transport
Leren van Radio Aalsmeer

Leren van Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 5 maart 2019

Komende week komt u op Radio Aalsmeer meer te weten over hoe u op een goede manier aan klantenbinding kunt doen, leert u meer over Orlando als vakantiebestemming, hoort u hoe jeugdmedewerker Jonas zijn projectreis voor school naar Malawi heeft ervaren en is Thea Jongkind de 246’e gast in ‘Door de Mangel’.
 
Sales expert Giebels bij ‘Echt Esther
Marie-José Giebels is schuift donderdag aan bij Esther Sparnaaij. Esther volgde een sales workshop bij Giebels. Nu komt zij vertellen over de ideale klant, het genereren van meer ideale klanten en het voeren van een succesvol sales gesprek. Zij zet zich niet alleen in voor de zakenwereld, maar is ook de trotse moeder van een van de voetbalmeiden uit het enige meisjesteam in de hoofdklasse competitie bij FC Aalsmeer. Zij zoeken sponsoren. Uit dit bijzondere meisjes team, ‘Generation One’ komen Rosa Vijlbrief en Angel Harting vertellen, zoals over de selectie. Een bijzonder team meiden! Vragen mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl
 
Vooruitblik Let’s Make Memories actiedag in ‘Vrijdagavondcafé’
Ron Leegwater ontvangt in het Vrijdagavondcafé onder andere Ingrid Guezen voor haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt zij de luisteraars mee naar Orlando, Florida. Ook heeft Ron te gast Peter Maarssen over de actiedag en spinningmarathon voor de Stichting Living Memories die op 23 maart gehouden wordt in Aalsmeer. Wat dit is en hoe je mee kunt doen, hoor je vrijdag rond 22.15 uur. Verder aandacht voor de Taalbijeenkomst van Taalpunt Aalsmeer op zaterdag 15 maart in de Oude Veiling. Natuurlijk ook de vaste onderdelen de Twitterhit, het radiospelletje Soundmemory, het Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic, de Hollandse Nieuwe en Ron’s gezellige meezinger. Het Vrijdagavondcafé is er van 21.00 tot 23.00 uur.
 
Hoe kinderen leven in Malawi? Luister ‘Let’s Go’
Jonas en Laurens zijn vrijdag om 18.00 uur weer terug met het kinderprogramma Let’s Go. Jonas is namens Edukans en zijn school Westplas Mavo naar het Afrikaanse land Malawi geweest en is zondag heel veel indrukwekkende verhalen rijker thuis gekomen. Hij vertelt iover hoe kinderen daar wonen en naar school gaan. Ook blikken ze terug op het Nederlandse carnaval met de Pretpeurders en is er onder andere aandacht voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon. Uiteraard is er ook weer gezellige muziek en komen de nieuwste hits uit de Kids Top 20 voorbij. Heb je ideeën hoe het programma nog leuker kan worden? Wil je zelf komen vertellen over iets wat je hebt meegemaakt of nog gaat doen? Laat het Jonas en Laurens weten! Mailen kan naar letsgo@radioaalsmeer.nl.
 
'Door de Mangel' krijgt bezoek van Lotusslachtoffer
In de 245euitzending van ‘Door de Mangel’ was EHBO-docent Linda van Veen te gast. Zij geeft EHBO-lessen aan o.a. diverse bedrijven rondom Amsterdam en Schiphol. Daarvoor heeft zij 25 jaar gewerkt bij slijterij Wittebol. De Aalsmeerse ergert zich aan de omstanders die tegenwoordig geen hulp verlenen aan gewonden, maar alles uitgebreid staan te filmen. “Ik vind dat gewoon asociaal gedrag”, aldus de Amsterdamse van geboorte. Van Veen omschreef zichzelf als zorgzaam, liefdevol en nuchter.
 
Ook Linda heeft natuurlijk weer een nieuwe gast gevonden. De ketting wordt uitgebreid met de 246eschakel in de persoon van Thea Jongkind. Zij heeft de Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers gedaan. “Ik wil graag weten waarom zij zo graag Lotus-slachtoffer wilde worden”, vroeg Van Veen zich af. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Thea worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.


Laatst bewerkt op: 5 maart 2019 04:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leren van Radio Aalsmeer

Komende week komt u op Radio Aalsmeer meer te weten over hoe u op een goede manier aan klantenbinding kunt doen, leert u meer over Orlando als vakantiebestemming, hoort u hoe jeugdmedewerker Jonas zijn projectreis voor school naar Malawi heeft ervaren en is Thea Jongkind de 246’e gast in ‘Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: