001 -Brouwer Transport
Een andere plicht roept: VVD-raadslid Sandra Vreugdenhil vertrekt naar Curaçao

Een andere plicht roept: VVD-raadslid Sandra Vreugdenhil vertrekt naar Curaçao


Geplaatst op: 5 maart 2019

Fractievoorzitter Bart Richter heeft aangegeven dat Sandra Vreugdenhil de fractie met ingang van 1 april zal gaan verlaten. “Het was een schok toen Sandra aangaf haar functie neer te moeten leggen. We zullen haar zeer zeker gaan missen”, aldus Bart. Haar man wordt door defensie per direct geplaatst op Curaçao voor de komende 3 jaar. Hij gaat daar aan het werk als coördinator humanitaire hulpverlening en rampenbestrijding voor het Caribisch gebied.
 
Sandra is na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vol passie en enthousiasme aan de slag gegaan als gemeenteraadslid voor de VVD in de gemeente De Ronde Venen. Het feit dat zij haar raadslidmaatschap nu moet neerleggen valt haar zwaar.
 
Ze geeft aan: “Vorig jaar maart heb ik me gecommitteerd om me vier jaar in te zetten voor deze prachtige gemeente. Het is interessant om op deze manier inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van een gemeente. Ik vond het een verrijking en zag het ook als een maatschappelijke bijdrage om iets te kunnen betekenen voor de gemeente waar ik met heel veel plezier heb gewoond. Mijn man is nodig in het gebied. Ik hoop daar ook op enigerlei wijze een bijdrage te kunnen gaan leveren”.
 
Sandra en haar man zullen op korte termijn verhuizen naar Curaçao. Wie de vrijgekomen plaats in de gemeenteraad zalgaan innemen is nog niet bekend. Het is aan de voorzitter van het lokale VVD-netwerk en de fractievoorzitter om ervoor te zorgen dat er een waardige opvolg(st)er komt.

sandra-vreugdenhil_1551740806.jpg


Laatst bewerkt op: 5 maart 2019 05:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een andere plicht roept: VVD-raadslid Sandra Vreugdenhil vertrekt naar Curaçao

Fractievoorzitter Bart Richter heeft aangegeven dat Sandra Vreugdenhil de fractie met ingang van 1 april zal gaan verlaten. “Het was een schok toen Sandra aangaf haar functie neer te moeten leggen. We zullen haar zeer zeker gaan missen”, aldus Bart. Haar man wordt door defensie per direct geplaatst op Curaçao … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: