001 - Homan Zonnepanelen
Kenneth Postema is Pokerkampioen van Aalsmeer

Kenneth Postema is Pokerkampioen van Aalsmeer


Geplaatst op: 5 maart 2019

Op vrijdag 1 maart werd het Pokerkampioenschap van Aalsmeer georganiseerd in The Beach. Vanaf 18.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 88 pokerliefhebbers uit Aalsmeer en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 5,5 uur kaarten was het Kenneth Postema uit Kudelstaart die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Aalsmeer mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2019 op 6 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde John van Rietschoten. Ook hij kwalificeerde zich voor de finale, Simone Buse eindigde als 3e en bemachtigde een halve finale ticket.


Laatst bewerkt op: 5 maart 2019 19:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kenneth Postema is Pokerkampioen van Aalsmeer

Op vrijdag 1 maart werd het Pokerkampioenschap van Aalsmeer georganiseerd in The Beach. Vanaf 18.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.00 uur de toernooiklok gestart worden! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: