001 -Brouwer Transport
Vmbo-leerlingen blussen brandjes en schrijven bekeuringen in Mijdrecht

Vmbo-leerlingen blussen brandjes en schrijven bekeuringen in Mijdrecht


Geplaatst op: 5 maart 2019

Vmbo-leerlingen van middelbare scholen uit Mijdrecht en Uithoorn hebben vandaag brandjes geblust en bekeuringen uitgedeeld in Mijdrecht. 
 
De scholieren liepen een dag mee voor het project Veen en Amstelland On Stage. Achthonderd scholieren solliciteerden na een beroepenfeest in februari met zelfgemaakte visitekaartjes bij ruim tweehonderd bedrijven. Het doel: een kijkje in de keuken nemen bij hun ‘droombaan’; of kijken wat nu echt bij hen past.

Vandaag was het zo ver. De zogeheten ‘doedag’ was aangebroken en ook de brandweer en politie in Mijdrecht ontvingen tientallen leerlingen. Bij de brandweer werden de vmbo’ers wegwijs gemaakt in het vak. Zo hebben zij onder andere auto’s opengeknipt, brandjes geblust en Mijdrecht vanuit de lucht gezien met een hoogwerker.

De politie heeft de scholieren eerst een kijkje in het bureau gegeven en daar hoorde de politiecel bij. Daarna mochten zij met de politieauto mee naar een verkeerscontrole en hebben ze automobilisten van de weg gehaald.
Laatst bewerkt op: 6 maart 2019 04:37

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vmbo-leerlingen blussen brandjes en schrijven bekeuringen in Mijdrecht

Vmbo-leerlingen van middelbare scholen uit Mijdrecht en Uithoorn hebben vandaag brandjes geblust en bekeuringen uitgedeeld in Mijdrecht.  De scholieren liepen een dag mee voor het project Veen en Amstelland On Stage. Achthonderd scholieren solliciteerden na een beroepenfeest in februari met zelfgemaakte visitekaartjes bij ruim tweehonderd bedrijven. Het doel: een kijkje in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: