001 -Brouwer Transport
Groen licht voor Het Sporthuis Abcoude

Groen licht voor Het Sporthuis Abcoude


Geplaatst op: 7 maart 2019

Voor er een schep de grond ingaat, wilde de gemeente zeker weten dat het budget van de stichting toereikend is om de bouw van Het Sporthuis te bekostigen en er geen addertjes van meerkosten onder het gras zaten. Nu de aanbesteding is afgerond, het ontwerp is aangepast en het extra benodigde budget geregeld, was het controlemoment daar.

Dinsdag 5 maart heeft het college van B&W positief besloten over het controlemoment. Gebleken is dat het aangepaste definitief ontwerp met de grootste zorgvuldigheid is opgesteld, de aanbiedingen helder zijn en dat het budget toereikend is. De stichting kan dus de bouwteamovereenkomsten met de aannemer en de installateur op korte termijn gaan tekenen. Er wordt door alle partijen hard toegewerkt om de bouw voor de bouwvak-vakantie te kunnen laten starten. Naar verwachting kan Het Sporthuis dan in september 2020 in gebruik worden genomen.


Laatst bewerkt op: 7 maart 2019 09:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groen licht voor Het Sporthuis Abcoude

Voor er een schep de grond ingaat, wilde de gemeente zeker weten dat het budget van de stichting toereikend is om de bouw van Het Sporthuis te bekostigen en er geen addertjes van meerkosten onder het gras zaten. Nu de aanbesteding is afgerond, het ontwerp is aangepast en het extra … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: