Bijrijder weer vrij na fatale A2-crash Vinkeveen


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Een van de inzittenden van de auto die zaterdag op de A2 bij Vinkeveen na een achtervolging op een file inreed, is weer vrij. De 24-jarige Rotterdammer was de bijrijder en treft volgens justitie geen blaam omdat hij niet gereden heeft.

De politie Utrecht achtervolgde hem en de 47-jarige bestuurder uit Tilburg nadat ze bij een tankstation waren weggereden zonder te betalen voor de brandstof. Toen ze bij Vinkeveen in een door de politie gecreëerde file reden, botste de vluchtauto in volle vaart op de achterste auto.

Een 35-jarige Maastrichter in die wagen overleefde het ongeluk niet. Een ander slachtoffer raakte licht gewond.

De 47-jarige bestuurder van de auto wordt verdacht van poging tot doodslag op politiemensen, dood door schuld en doodslag. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijrijder weer vrij na fatale A2-crash Vinkeveen

Een van de inzittenden van de auto die zaterdag op de A2 bij Vinkeveen na een achtervolging op een file inreed, is weer vrij. De 24-jarige Rotterdammer was de bijrijder en treft volgens justitie geen blaam omdat hij niet gereden heeft. De politie Utrecht achtervolgde hem en de 47-jarige bestuurder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: