Lokaal ontmoet Provinciaal aan de ontbijttafel

Lokaal ontmoet Provinciaal aan de ontbijttafel


Geplaatst op: 7 maart 2019

Het lijkt een traditie te worden bij de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen, kortweg VIB: Daags voor de verkiezingen ondernemers in contact brengen met politici.

7 maart jl. schoven provinciale statenleden aan bij het VIB-ondernemersontbijt in restaurant Rendez Vous in Mijdrecht. Dit om ondernemers, directeuren en managers van bedrijven in gemeente De Ronde Venen persoonlijk bij te praten over relevante ontwikkelingen in de provincie Utrecht.

Vijf van de elf partijen hebben gehoor gegeven aan het aanbod tijdens dit ontbijt acte de presence te geven. CDA, ChristenUnie, SGP en 50PLUS waren ook inderdaad voor acht uur ‘s morgens present. 1 delegatie moest helaas door ziekte verstek laten gaan.

Onder het genot van een gezond en voedzaam ontbijt werd druk gediscussieerd over dossiers als de N201, het Inpassingsplan Kantoren, glasvezel, duurzaamheid, arbeidsmarkt, de 50+ meet & greet en uiteraard de verkiezingen van 20 maart a.s. Ondanks verschil van mening op sommige terreinen werd in goede harmonie nagetafeld

Tot slot riep VIB-voorzitter Daniël Storm de aanwezigen op die middag vooral ook aanwezig te zijn bij de ondertekening van het manifest Duurzaamheidpartners De Ronde Venen. Tijdens de bijeenkomst wordt men bijgepraat door een inspirerende spreker, maakt men kennis met tientallen ondernemers uit de regio en wordt er afgesloten met een borrel.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 7 maart van 16.00 tot 18.00 uur bij Duurzaamheidpartner van het eerste uur: Van Walraven aan de Industrieweg 5 in Mijdrecht (inloop vanaf 15.45).

15 april a.s. staat weer een Management Sociëteit op het programma. Dit maal met gastspreker Menno Lanting. Menno geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Hij zal de deelnemers zich laten afvragen of hun organisatie gelijk een olietanker, of een speedboat is.. Meer informatie omtrent evenementen van VIB De Ronde Venen vindt u op www.vibderondevenen.nl/agenda.

Laatst bewerkt op: 7 maart 2019 13:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lokaal ontmoet Provinciaal aan de ontbijttafel

Het lijkt een traditie te worden bij de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen, kortweg VIB: Daags voor de verkiezingen ondernemers in contact brengen met politici. 7 maart jl. schoven provinciale statenleden aan bij het VIB-ondernemersontbijt in restaurant Rendez Vous in Mijdrecht. Dit om ondernemers, directeuren en managers van bedrijven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: