001 - Homan Zonnepanelen
Toneelvereniging WIK speelt weer haar voorjaarsstuk

Toneelvereniging WIK speelt weer haar voorjaarsstuk


Geplaatst op: 9 maart 2019

Dit keer is gekozen voor de komedie ALLES KITS. Het stuk is geschreven door Rolf Salomon en vertaald door Carl Slotboom. 

In het huwelijk van Hans en Fransisca is de hartstocht ver te zoeken. Wanneer Fransisca dan ook een geldbedrag wint besluit zij om met haar twee vriendinnen Hilde en Beate op vakantie te gaan.  Als zij weg zijn nodigt oma haar vriend Gijs uit en ook Piet, de vriend van Hans komt op een dergelijk idee. Hij nodigt zijn internetvriendin Barbara uit. Dit leidt tot komische situaties. Als dan ook de tante van Fransisca, Floor nog ten tonele verschijnt is de verwarring alom!!! 

WIK nodigt u uit om een van de twee voorstellingen te komen bekijken in zalenverhuur het oude parochiehuis, Bozenhoven 152 te Mijdrecht.  De voorstellingen beginnen om 20.15 en de zaal is op vanaf 19.30 uur. 

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor € 10,--. Of telefonisch te bestellen via tel. 0297-283979.  Als u donateur wordt is het € 7,50 per persoon per avond en worden de kaarten bij u thuis gebracht. 

Op 16 en 23 november viert WIK haar 100 jarig bestaan. Zet deze data alvast in uw agenda.


Laatst bewerkt op: 11 maart 2019 09:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toneelvereniging WIK speelt weer haar voorjaarsstuk

Dit keer is gekozen voor de komedie ALLES KITS. Het stuk is geschreven door Rolf Salomon en vertaald door Carl Slotboom.  In het huwelijk van Hans en Fransisca is de hartstocht ver te zoeken. Wanneer Fransisca dan ook een geldbedrag wint besluit zij om met haar twee vriendinnen Hilde en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: