001 -Brouwer Transport
Recordscore voor Annick Stokhof van korfbalvereniging De Vinken

Recordscore voor Annick Stokhof van korfbalvereniging De Vinken


Geplaatst op: 11 maart 2019

In de uitwedstrijd van De Vinken tegen Fortissimo wist Annick Stokhof 11 van de 23 doelpunten te scoren. Een recordscore in de Vinkeveense hoofdmacht.

In de doelpuntrijke wedstrijd tussen de middenmoters uit IJsselstein en het eerste achttal van De Vinken liep het voor het Suiteteam volop naar wens. Vanaf het begin was er een voorsprong en heel af en toe haakte de thuisploeg aan tot een gelijke stand, maar vooral de scoringsdrift van Annick deed Fortissimo definitief de das om: einduitslag 21-23.

"De complimenten zijn voor het hele team", aldus trainer-coach Dirk van der Vliet na afloop. Met Finn Kroon als debutant voor de geblesseerde Jelle Mul en Fenne Claassen weer voorzichtig terug van haar blessure was het smullen voor de Vinkensupporters. Naast topscoorster Annick kwamen ook Jerom Stokhof (4x), Dorien Verbruggen (3x), Emese Kroon, Gideon Leeflang, Finn Kroon, Kelvin Hoogeboom en Rutger Woud (allen 1x) tot scoren.

Annick dus totaal elf keer, zes keer in de eerste helft en vijf keer in de tweede speelperiode. De hoogste totaalscore ooit in De Vinken 1 (vorige records waren van Martin en Arjan Kroon, die in één wedstrijd tot negen scores kwamen).
Annick staat dit zaalseizoen inmiddels op 55 doelpunten. Met drie wedstrijden te gaan lijkt het damesrecord in de zaal (57 van Mariska Meulstee in 2012) een simpele prooi te worden. Dat ook de 71 van Arjan Kroon (in 2000) gehaald worden lijkt eveneens haalbaar.

In de ranglijst staat De Vinken nu met tien punten uit elf wedstrijden op de zesde plaats. Volgende week kunnen de Vinkeveners zich veilig spelen in de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze Dubbel Zes: 16 maart om 15.30 uur in de sporthal van Vinkeveen.

annick-stokhof-aanvoerster_1552286049.jpg


Laatst bewerkt op: 11 maart 2019 07:40

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Recordscore voor Annick Stokhof van korfbalvereniging De Vinken

In de uitwedstrijd van De Vinken tegen Fortissimo wist Annick Stokhof 11 van de 23 doelpunten te scoren. Een recordscore in de Vinkeveense hoofdmacht. In de doelpuntrijke wedstrijd tussen de middenmoters uit IJsselstein en het eerste achttal van De Vinken liep het voor het Suiteteam volop naar wens. Vanaf het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: