001 -Brouwer Transport
Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske

Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 11 maart 2019

Op zondag 10 maart heeft Dansstudio Sietske met vier teams meegedaan aan het Shell We Dance Event. Deze editie was in Theater de Meerse in Hoofddorp.

In de eerste wedstrijd zaten het jongste team, de Dss Girls (t/m 10 jaar) en de Dss Army (14 t/m 16 jaar). Om half negen in de ochtend stond iedereen al vol in de make-up en in de outfits klaar. De concurrentie bleek enorm groot deze wedstrijd. De Dss Girls moesten tegen acht tegenstanders strijden en Dss Army tegen tien! Er waren maar liefst drie dansscholen uit de Ronde Venen die vandaag aan de wedstrijd meededen. De Dss Girls gingen het podium op in hun roze schooloutfit en dansten de sterren van de hemel, maar omdat de concurrenten ook fantastisch dansten was het niet per direct logisch dat ze in de prijzen zouden vallen. De Dss Army heeft hun dans krachtig en stoer uitgevoerd, hun legerdans werd goed ontvangen door het publiek. Zeker de verrassing dat ze ineens verf in hun handen blijken te hebben en dit over hun lichaam en kleren uitsmeerden. Dit effect viel ook in de smaak bij de jury en daar zijn extra punten voor gegeven.

Bij de uitslag hoorden we dat de Dss Army helaas net buiten de top 3 is gevallen. Maar de Dss Girls zijn tweede geworden! De ouders, docenten en de meiden zelf waren natuurlijk apetrots. Maar wat nog leuker is.. Is dat ze na het behalen van drie prijzen in de afgelopen maanden (tweemaal 2e prijs, eenmaal 3e prijs) zij nu kans maken op een plek in de felbegeerde landelijke finale! Nog even duimen dus.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Dss Beatz (11 t/m 13 jaar) en de Dss Ladies (16 jaar en ouder). De Dss Beatz waren als eerste aan de beurt. Zij hadden 15 concurrenten. Dit betekend dat de top 6 een prijs krijgt. Net als bij de andere teams moesten deze dames tegen teams strijden die wel 4 tot 6 uur per week trainen, dit maakt het natuurlijk wel lastiger om te winnen. De meiden stonden klaar in hun rode glitterjurkjes en een rode bloem in het haar. De Dss Beats lieten zich niet gek maken en lieten alles zien wat ze konden op het podium. De coaches Lisa en Sietske hebben gezichten gezien die ze nog nooit eerder hadden gezien. Er werden knipogen uitgedeeld, kusjes naar het publiek gemaakt en de meeste grote lachen kon je op hun gezicht zien. De Dss Ladies zaten er helaas niet helemaal in vandaag, alsnog hebben ze netjes gedanst maar ze hebben al veel beter laten zien. Ondanks dat hebben zij nog een prachtige vierde prijs weten te bemachtigen! Uiteindelijke bleken alle teams als hoogste te zijn geëindigd van alle teams uit De Ronde Venen en dat is al een hele prestatie op zich.

Toen de top 6 uitgereikt werd, kwamen we erachter dat de Dss Beatz ondanks de super zware en soms 2 á 3 jaar oudere concurrentie gewoon een 5e plek heeft behaald! Een prachtscore in deze zware wedstrijd. De coaches zijn trots op alle meiden.
Laatst bewerkt op: 11 maart 2019 07:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske

Op zondag 10 maart heeft Dansstudio Sietske met vier teams meegedaan aan het Shell We Dance Event. Deze editie was in Theater de Meerse in Hoofddorp. In de eerste wedstrijd zaten het jongste team, de Dss Girls (t/m 10 jaar) en de Dss Army (14 t/m 16 jaar). Om half … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: