001 -Brouwer Transport
Ploegenpresentatie UWTC

Ploegenpresentatie UWTC


Geplaatst op: 11 maart 2019

Op vrijdag 8 maart is voor de wielren- en de toerafdeling van UWTC de jaarlijkse ploegenpresentatie weer georganiseerd. Een belangrijk moment waarop wij ons aan alle sponsors presenteren. Omdat de wielren en toer in dezelfde kleding rijden zijn ook beide afdelingen present. Jauko Hartveldt liet aan de hand van een diapresentatie zien wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd op onze nieuwe accommodatie. De bestrating rondom het clubhuis, de opening van het clubgebouw, de opening van de bmxbaan, jeugdronde van Uithoorn, interclub jeugdwedstrijd, ronde van Uithoorn, clinic veldrijden voor de jeugd en nog veel meer. 
Na deze presentatie was het weer tijd voor het jaarlijkse fotomoment en zijn de groepsfoto’s weer gemaakt. Hierna werd de avond afgesloten met een drankje en kon er nog even gezellig worden nagepraat. Voor iedereen een succesvol seizoen toegewenst. 
 
MTB wedstrijd Oldebroek
UWTC jeugdlid Morgan Hartveldt heeft zaterdag 9 maart meegedaan aan de eerste wedstrijd van de Landelijke Jeugdcompetitie Mountainbike in Oldebroek. Na zijn succesvolle optreden in de ACC  veldritcompetitie gaat deze 8-jarige bmx-er van UWTC ook meedoen aan de MTB jeugdcompetitie. 
In Oldebroek hadden alle categorieën goed gevulde deelnemersvelden. Bij categorie 2 stonden maar liefst 31 deelnemers aan de start. Morgan had aanvankelijk geen goede start maar wist toch de top 10 in te rijden. Morgan lag zelfs een tijdje op de 8-9e plaats maar werd na oponthoud op een hindernis weer voorbij gestoken. Met zijn 12e plaats was hij zelf verre van tevreden en het duurde even om uit te leggen dat helemaal niet verkeerd was in überhaupt z'n eerste mtb wedstrijd ooit. En dan te bedenken dat hij vrijdag koortsig uit school was gekomen en dus niet geheel fit van start ging.
 
St Willebrord en Amsterdam
De jeugd van UWTC trof het niet op zondag 11 maart. Regen en veel wind maakte het zware omstandigheden. In St Willebrord viel het nog mee toen Tom Derogee van start ging bij cat 2. Hij kon de wedstrijd uitrijden en werd 15e. Toen even na 12 uur cat 7 van start ging werden de weersomstandigheden steeds slechter. Op het moment dat de dranghekken en reclameborden om begonnen te waaien besloot de jury de wedstrijd te staken , zodoende geen uitslag voor Rens Grömmel en Mike Derogee. Alle renners kwamen compleet doorweekt van het parcours af.
In Amsterdam reed Lars Hopman mee om het Kampioenschap van Amsterdam. Lars werd 11e bij de jeugd cat 7.
 
Start seizoen Lorena Wiebes
Dit seizoen prijkt de naam van UWTC weer op de licentie van Lorena Wiebes. Lorena rijdt voor het 2e seizoen voor de damesploeg van Parkhotel Valkenburg.
Lorena heeft afgelopen zaterdag 2 maart de Omloop van het Nieuwsblad gereden. Door een val heeft ze deze niet uit kunnen rijden.
Zondag 3 maart stond ze aan de start in Omloop van het Hagenland. Lorena finishte als 18e en hiermee werd ze 1e in het jongeren klassement.

Kampioenschap van Haarlemmermeer
Een zeer natte koers voor de jeugd van UWTC bij de Bataaf. Zondag 3 maart reden er vier van onze jeugdrenners het regiokampioenschap bij de Bataaf.
Tom Derogee reed een goede wedstrijd en hij finishte als 6e.
Bij categorie 7 starten Lars Hopman, Mike Derogee en Rens Grommel. Zij moesten 20 ronden koersen en al snel moesten de eerste renners lossen van de kopgroep . Lars en Rens moesten ook lossen maar vonden elkaar en reden zo de wedstrijd uit. Mike kon er redelijk bij blijven in de kop maar moest er 5 ronden voor het eind toch af. Maar toen het stilviel in de kopgroep kon hij toch weer de aansluiting vinden en finishte op de 12e plek. Lars werd 15e en Rens 16e. Het was voor iedereen een zware koers!


Laatst bewerkt op: 11 maart 2019 14:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ploegenpresentatie UWTC

Op vrijdag 8 maart is voor de wielren- en de toerafdeling van UWTC de jaarlijkse ploegenpresentatie weer georganiseerd. Een belangrijk moment waarop wij ons aan alle sponsors presenteren. Omdat de wielren en toer in dezelfde kleding rijden zijn ook beide afdelingen present. Jauko Hartveldt liet aan de hand van een diapresentatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: