001 -Brouwer Transport
Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”

Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”


Geplaatst op: 11 maart 2019

Afgelopen vrijdag 1 maart organiseerde cv de Steupels weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Mariaoord te Vinkeveen.
Het was vanaf minuut 1 tot einde weer een super gezellig feest voor de inwoners van het Maria-oord en alle bezoekers. De Steupels hadden dan ook weer groots uitgepakt met hilarische acts waar alle bewoners van genoten en zelfs meerdere malen de polonaise ingezet werd.
 
Zanger/entertainer Tony Andersonwist bij iedereen een grote glimlach op het gezicht te toveren en er een groots feest van te maken.
 
Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die op alle manieren geholpen hebben deze middag en natuurlijk alle sponsoren vrienden van De Steupels die ervoor zorgen dat we weer een lekker hapje hebben kunnen aanbieden en dit soort middagen zo’n 2-3 per jaar te kunnen organiseren.
Ook dank aan LS Sound (Lino) voor het belangeloos verzorgen van het geluid voor zowel de Steupel stukjes als voor Tony Anderson.
 
Na deze middag zijn de Steupels vertrokken naar Café Jackz alwaar het na het eten van een heerlijke stamppot het tot in de kleine uurtjes gezellig was.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”

Afgelopen vrijdag 1 maart organiseerde cv de Steupels weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Mariaoord te Vinkeveen.Het was vanaf minuut 1 tot einde weer een super gezellig feest voor de inwoners van het Maria-oord en alle bezoekers. De Steupels hadden dan ook weer groots uitgepakt met hilarische … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: